Σοβαρό τροχαίο για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων - τραυματίας στο νοσοκομείο (φωτό & βίντεο)

Λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του στο Χόλυγουντ

Σε σοβαρό τρχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με το TMZ να αναφέρει ότι ήταν τόσο σοβαρό που το SUV του πέρασε πάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός του.

Το τροχαίο συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του  στο Χόλυγουντ, με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού να αναφέρει στο People ότι ο τελευταίος «είναι καλά στην  υγεία του, αλλά η μόνη ανησυχία του αυτήν τη στιγμή είναι η κατάσταση της τραυματισμένης γυναίκας».

Ο Άρνολντ οδηγούσε ένα SUV της Yukon όταν συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Prius γύρω στις 5:00 μ.μ. PT. Το SUV του άρχισε να κυλά και κατέληξε στην κορυφή του Prius, στη συνέχεια συνέχισε να κυλά προς τα αριστερά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια Porsche Taycan.

Η καραμπόλα με τα τέσσερα αυτοκίνητα  έγινε στη λεωφόρο Sunset, ενώ να σημειωθεί ότι η αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη και απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η γυναίκα που οδηγούσε το Prius τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο κεφάλι στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ