Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έτοιμοι για το δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων; - ο έρωτας φούντωσε - τώρα πιο ώριμοι (φωτό)

Δεν αποκλείεται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας

1.2 εκατομμύρια δολάρια είχε κοστίσει στο Μπεν Άφλεκ το ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε χαρίσει στην αγαπημένη του τότε Τζένιφερ Λόπεζ και δεν αποκλείεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης να δωρίσει ένα ακόμα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του μέσα στο 2022!

«Η Τζεν και ο Μπεν τα πάνε περίφημα. Η συνέντευξη του Μπεν με τον Χάουαρντ Στερν δεν άσκησε πραγματικά μεγάλη πίεση στη σχέση τους. Καταλαβαίνουν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές και οι λέξεις μπορεί να παρερμηνευθούν» είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο ΕΤ.

AΠΕ/ΑΝSA

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι τρελά ερωτευμένοι και η Τζεν στηρίζει τον Μπεν, γι' αυτό ήθελε να κάνει γνωστή δημόσια την υποστήριξη και τη στάση της. Τα πράγματα μεταξύ των παιδιών τους είναι αρκετά οργανικά σε αυτό το σημείο. Οι οικογένειες σέβονται η μία την άλλη και τα πηγαίνουν καλά, οπότε τα πράγματα είναι καλά και σε αυτό το μέτωπο.

Οι φίλοι τους πιστεύουν ότι τελικά θα αρραβωνιαστούν και είναι μόνο θέμα χρόνου» το πότε ανέφερε ακόμα η πηγή για τον 49χρονο και την 51χρονη σταρ, ο έρωτας των οποίων αναζοπυρώθηκε μέσα στο 2021, χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός τον Δεκέμβριο δέχτηκε πυρά καθώς μιλώντας στην εκπομπή SiriusXM του Howard Stern, είπε μεταξύ άλλων ότι ένιωθε «παγιδευμένος» στον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ και πως αν ήταν μαζί μάλλον θα συνέχισε να πίνει.

 Η αγαπημένη του Jlo βέβεια τον στήριξε λέγοντας στο People ότι οι αναφορές ότι ήταν αναστατωμένη για τη συνέντευξη ήταν «απλά δεν ήταν αληθινές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GILT MAN (@giltman)

Ήταν το 2002 όταν ο Άφλεκ έκανε πρόταση γάμου στη Jlo με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία, το 2003, χώρισαν και το επόμενο έτος η σχέση τους τελείωσε οριστικά.

AΠΕ/ΑΝSA

Πριν από όλα αυτά όμως ο 48χρονος είχε χαρίσει στην καλή του ένα πανέμορφο και πανάκριβο - τουλάχιστον για εμάς - δαχτυλίδι. Μάλιστα είχε επιλέξει να είναι ροζ καθώς το συγκεκριμένο χρώμα άρεσε πολύ στην τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLover (@idol_jlover)

Ο ηθοποιός είχε απευθυνθεί τότε στον αγαπημένο κοσμηματοπώλη των διασήμων τον Harry Winston.  Τελικά κατέληξε στο 6 καρατίων δαχτυλίδι το οποίο είχε πάνω ένα ροζ διαμάντι το οποίο πλαισιωνόταν από δύο άλλα «λευκά» διαμάντια.

Σύμφωνα με το Marie Claire πιστεύεται ότι είναι πολύ ακριβό και πως η τιμή του έχει ανέβει κι άλλο μέσα στα χρόνια καθώς τα διαμάντια με χρώμα είναι εξαιρετικά σπάνια.  Δεν είναι σίγουρο το τι ακριβώς έχει απογίνει το συγκεκριμένο κόσμημα ωστόσο άρθρο του People του 2005 ανέφερε ότι επιστράφει στο κοσμηματοπωλείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ