Βιασμός 24χρονης: Με νέες καταθέσεις συνεχίζεται η διαδικασία - «θα τα βάλεις με τους billionaires; - Δέχομαι απειλές» (βίντεο)

Αναμένονται οι τοξικολογικές

Με νέες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζει η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης την έρευνα για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Την πόρτα του γραφείου της περνούν η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και ο φίλος του εργοδότη της, ως προτεινόμενος μάρτυρας από την πλευρά της. Η πρώτη είχε συνοδεύσει την καταγγέλλουσα στο πάρτι, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και ο δεύτερος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον φερόμενο βιασμό.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια αναμένει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα.

Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια. Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται επίσης να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας.

 

 

 

 

Πόρισμα με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ και θα την αποστείλει στην ανακρίτρια.

«Θα πας να τα βάλεις με τους billionaires;»

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές» τόνισε σύμφωνα με το thesstoday.gr ο εργοδότηςν της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Το περιστατικό αυτό μάλιστα μετέφερε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ποηυ επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, ο ίδιος και στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Μαζί του βρισκόταν και ένας φίλος του ο οποίος καταθέτει αυτή τη στιγμή στην ανακρίτρια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι:

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ