Το Βίντεο της ημέρας: Πώς τα ειδικά οχήματα «εξαφανίζουν» τόνους χιονιού από την Εθνική Οδό

Στις ΗΠΑ είναι μαθημένοι από τέτοιες καταστάσεις

Αποδέκτης της ορμής της κακοκαιρίας «Ελπίς» γίνεται από το πρωί η Αττική και η έντονη χιονόπτωση είναι έντονη, με τα περισσότερα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους δήμους της να είναι κυκλοφοριακά.

Το βασικό οδικό δίκτυο στις περισσότερες περιοχές παραμένει ανοιχτό, τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες των δήμων δουλεύουν από το πρωί, ωστόσο οι δρόμοι είναι ολισθηροί και δημιουργούνται συχνά προβλήματα.

Και αν είχαμε χρόνια να δούμε τόσο χιόνι στην Αθήνα, στις ΗΠΑ είναι μαθημένοι από τέτοιες καταστάσεις με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να αποτελεί απόδειξη. Άλλωστε υπάρχουν πολιτείες που έρχονται κάθε χρόνο αντιμέτωπες με ισχυρά φαινόμενα. Έτσι γνωρίζουν καλά πως να ανταπεξέλθουν και να καθαρίσουν κομβικά σημεία, όπως οι Εθνικές Οδοί.

Στην Αμερική χρειάζονται 7 εκχιονιστικά για να «εξαφανίσουν» τόνους χιονιού! - δείτε το βίντεο

Στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα Kentucky Transportation Cabinet στο Facebook βλέπουμε τα εξελιγμένα ειδικά οχήματα στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα να απομακρύνουν το χιόνι με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ