Ελένη Φουρέιρα: Με μπουρνούζι και γόβες έξω στο χιόνι ως απόλυτη θεά - Απολαμβάνει το κρασάκι της (φωτό - βίντεο)

H απόλυτη ντίβα Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει πως βγαίνουν οι σωστές φωτό στα χιόνια! 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ελπίς», με πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν με τις πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ μεγάλες ποσότητες χιονιού αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην Εύβοια. 

Για την περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. 

Instagram: foureira

Έτσι λοιπόν και καθώς η Αττική έχει ντυθεί στα λευκά όλος ο κόσμος και εννοείται και οι celebrities βγήκαν στους δρόμους για να απολαύσουν παιχνίδια και στιγμές ευτυχίας στα κάτασπρα τοπία.

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μία από τους πολλούς celebrities που βγήκε στα χιόνια και μάλιστα έκανε και μία υπερ-συγκλό ανάρτηση στο Instagram. 

Η αγαπημένη και πασίγνωστη τραγουδίστρια φόρεσε το μπουρνούζι, της έβαλε τις μαύρες γόβες της και έκατσε έξω με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Στην ανάρτηση της μάλιστα έγραψε: ''Με λίγη τύχη θα χιονίσει και για μας''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ