Οι Έλληνες celebrities χαρούμενοι στα χιόνια: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ζέτα Δούκα, Σίσσυ Χρηστίδου (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν

Στιγμές χαράς και ενθουσιασμού για τους Έλληνες celebtities που έγιναν για λίγο και πάλι παιδιά βλέποντας τις πυκνές νιφάδες να ντύνουν στα λευκά την πρωτεύουσα.

Μπορεί η κακοκαρία Ελπίς να έχιε προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, ωστόσο την ίδια ώρα οι εικόνες από την χιονισμένη Αθήνα μας δημιουργούν ένα μοναδικό συναίσθημα.

«Let it snow❄️, let us play ❤️» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Ζέτα Δούκα που έπαιξε στο χιόνι μαζί με την κορούλα της.

Δείτε και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Η Κατερίνα Γερονικολού από πλευράς της ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να φορά μια εκρού γούνα, γούνινη κουκούλα «Κι από μέσα πυζάμα!» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης βρήκε όμως στο μπαλκόνο για να απολαύσει το κατάλευκο τοπίο. «Ξαναγύρισες ε;;; αρκετό το χιόνι ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους !!!!!καλημερα σε όλους και όλες #snow #becareful #goodmorning» έγραψε στο Instagram.

«Έλα παιδιαααααααα τρελάθηκα !!!!!!! #snowonme #θαβαλωταμεταξωτακαιθαφυσαει #tothebone» έγραψε η Μαρία Σολωμού σε ανάρτηση που έκανε στη  σελίδα της στο Instagrm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

«Άσπρη μέρα» έγραψε τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φορά ένα χοντρό κόκκινο μπουφάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ