Η αυταρχική boss της Emily in Paris λίαν αποκαλυπτική - δείχνει το στήθος της γυμνό κάτω από ένα σικάτο σύνολο (φωτό)

Η εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Γαλλίδα ηθοποιός Philippine Leroy-Beaulieu, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από τον ρόλο της ως  Sylvie Grateau στο Emily in Paris.

Η Leroy-Beaulieu υποδύεται στη σειρά του Netflix το σοφιστικέ και ίσως αυταρχικό αφεντικό της εταιρείας μάρκετινγκ Savoir, στην οποία εργάζεται η Emily.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο je ne sais quoi στο στυλ της Sylvie, από τα κλασικά παντελόνια της μέχρι τα φορέματα έπου έχουν ξω από τους ώμους και τα οποία σχεδόν πάντα φοράει με ψηλά τακούνια στιλέτο.

Η ηθοποιός βρέθηκε, σύμφωνα με το Harpers Bazaar στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και στο show της Ami (φθινοπωρινό - χειμώνας '22/'23) με την ίδια να κάνει μια εμφάνιση που ταίριαζε πολύ με τον εμβληματικό τηλεοπτικό της χαρακτήρα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

Ειδικότερα φόρεσε ένα διάφανο, κολλητό, μακρυμάνικο μίντι φόρεμα σε βαθυπράσινη απόχρωση το οποίο αν και chic άφηνε να φανεί το γυμνό της στήθος.

Συμπλήρωσε το risky look της με ένα κλασικό μακρύ παλτό σε μαύρο χρώμα, strappy μεταλλικές γόβες, μαύρη τσάντα και αστραφτερά σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ