Απελπισία στο Ελ Βενιζέλος: Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες πέρασαν τη νύχτα στο πάτωμα - «δεν έχουμε πρόσβαση σε τρόφιμα» (φωτό & βίντεο)

«Τους έδωσε ένα κουπόνι 10 Ευρώ για φαγητό, χωρίς καμία μέριμνα για την διαμονή τους»

Απελπιστική ήταν το βράδυ της Δευτέρας η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πολίτες να καταγγέλουν ότι έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι.

Το πυκνό χιόνι που «έφερε» στην πρωτεύουσα η κακοκαιρία Ελπίδα προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό και όχι μόνο.

Εργαζόμενοι του αεροδρομίου προσπάθησαν να φύγουν, ωστόσο αποκλείστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ λόγω της ακινητοποίησης των Μέσων Μεταφοράς, του μποτιλιαρίσματος και του χιονιού που είχε καλύψει τον αεροδριάδρομο, χιλιάδες απεγνωσμένοι ταξιδιώτες πέρασαν τη νύχτα στο Ελ Βενιζέλος.

Μιλώντας στο Open ένας άντρας ανέφερε ότι δεν είχαν πρόσβαση σε φαγητό, αλλά και πως δεν έγινε καμία ενημέρωση.

Παράλληλα στο Twitter άνθρωποι που ταξίδευαν από και προς το αεροδρόμιο ανέβασαν φωτογραφίες με ταξιδιώτες να κοιμούνται ακόμα και στο πάτωμα.

«Απεγκλωβιστήκαν από την Αττική Οδό μέσω του Προαστιακού και οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.Τους έδωσε ένα κουπόνι 10 Ευρώ για φαγητό, χωρίς καμία μέριμνα για την διαμονή τους. Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν και οι και επιβάτες των πτήσεων που προσγειώθηκαν χθες» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Δείτε επίσης: Αληθινές ιστορίες του χιονιά: Ο κ Χρήστος με την έγκυο γυναίκα του & τον 3χρονο γιο του εγκλωβισμένοι χωρίς νερό (βίντεο)

«Στο Βενιζέλος είμαστε χωρισμένοι σε δυο γκρουπ. Οι εγκλωβισμένοι που είμαστε στον χώρο παραλαβής αποσκευών έχουμε πρίζα και καθίσματα για ύπνο αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε τρόφιμα. Οι εγκλωβισμένοι που πήραν αποσκευή και βγήκαν έξω, έχουν να φάνε αλλά όχι κάθισμα να κοιμηθούν» διαβάζουμε σε άλλο Tweet.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ