12 ώρες εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη: «Παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες…» (φωτό)

«Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει»

12 ώρες έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό η  Φωτεινή Πετρογιάννη, που μέσα από stories της στο Instagram ενημέρωνε για την κατάσταση που επικρατούσε λόγω του χιονιά.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» κατάφερε να γυρίσει στο στούντιο, ωστόσο η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, με την ίδια να γράφει σε μια από τις αναρτήσεις τις:

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα.

Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους».

Δείτε επίσης: Άκης Παυλόπουλος: 17 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό ο δημοσιογράφος - Η αγανάκτηση & η απουσία του από την σημερινή εκπομπή (φωτό - βίντεο)

Σε άλλα stories που έκανε βλέπουμε την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο μετά από 5 και 6 ώρες παραμονής. Το πυκνό χιόνι είχε καλύψει τον δρόμο και τα αυτοκίνητα, με εκατοντάδες οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ