Όμορφες στιγμές σε λευκό τοπίο: Φωτεινή Δάρρα, Πρωτοψάλτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου τρέχουν, γελούν, παίζουν (φωτό)

«Οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια απ τον ουρανό»

Φωτεινή Δάρρα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ντορέττα Παπαδημητρίου σαν μικρά παιδιά, τρέχουν παίζουν και γελούν στα χιόνια με τις κόρες, τους γιους και τα σκυλιά τους!

Ο χονιάς προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, αλλά για όσους ήταν τυχεροί και δεν βρέθηκαν σε κάποιον από τους κεντρικούς δρόμους της Αττικής που «πάγωσαν», ήταν μια ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές.

«Οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια απ τον ουρανό .Βγήκαμε να μαζέψουμε μερικά ?❄️#makingmemoriestogether» διαβάζουμε σε ανάρτηση που έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε μαζί με τους γιους της (από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη) τον Φίλιππο και το Διονύση να κυλιούνται στο χιόνι και να ποζάρουν φορώντας τα σκουφιά και τα χοντρά τους μπουφάν.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

«Κι αν χιονίζει στο πνεύμα κι αν κρυώνουν οι μεγάλες ιδέες ο κόσμος πρέπει να προχωρήσει... ~Νίκος Καρούζος»  έγραψε στην δική της ανάρτηση η Φωτεινή Δάρρα, που πέρασε όμορφες στιγμές με τον άντρα, την κόρη τους και τον σκύλο τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Η ερμηνεύτρια φόρεσε μια απίθανη γούνα σε γαλαζοπράσινη απόχρωση και ένα κόκκινο σκουφί που ταίριαζε πολύ χρωματικά με το πανωφόρι της.

«Περιμένοντας την Ελπίδα» είχε γράψει πριν τρεις μέρες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και όταν η κακοκαιρία ήρθε το καταχάρηκε, λόγω του χιονιού φυσικά και του όμορφου λευκού τοπίου που αυτό δημιούργησε!

 

 

Σε ανάρτηση που έκανε την Δευτέρα την βλέπουμε μαζί με τα σκυλιά της να τα ακολουθεί καθώς αυτά χαρούμενα τρέχουν πάνω στο χιόνι.

 

 

«Ξυπνήσανε τα ένστικτα τους από τον Όλυμπο ?παιχνίδι κι όσο αντέξουμε , μάλλον όσο αντέξω ? #Ομαδα Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας -Καστοριά ΟΠΑΚ #kastoriagreece
Fb Alkistis Protopsalti Official Δυο από τα 5 . Ο ένας από τον Όλυμπο και η άλλη (πρώην)αδέσποτη από τη Καστοριά. Τα λατρεύω» αναφέρει στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ