Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει ο Άρης στον Αιγόκερω τα 12 ζώδια - μπορούμε να εστιάσουμε στο μέλλον & την ανέλιξη μας

Στο ζώδιο του Αιγόκερω ο Άρης αισθάνεται «άνετα», μπορεί να βγάλει όλα τα… επιθετικά χαρακτηριστικά του και να σημειώσει πρόοδο

Ο Άρης, ο πλανήτης της μάχης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, μπήκε στις 24 Ιανουαρίου 2022 στο φιλόδοξο, υπεύθυνο και εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου 2022, αλλάζοντας την ενέργεια και τη δράση μας.

Το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον πύρινο, ανεξάρτητο και ταξιδευτή Τοξότη, αναζητούσαμε τη διασκέδαση, τη χαρά, την περιπέτεια και κυνηγούσαμε τους στόχους βάσει των ιδανικών μας.

Νιώθαμε πιο αισιόδοξοι, πιο φλογεροί και ίσως κάποιες πράξεις μας ήταν απερίσκεπτες και παρορμητικές. Τώρα όμως το πλαίσιο σκληραίνει και γειώνεται. Ο Άρης στον Αιγόκερω μας κάνει να έχουμε συγκεκριμένα κίνητρα, στόχους και αυστηρό πρόγραμμα για να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας και να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω ο Άρης αισθάνεται «άνετα», μπορεί να βγάλει όλα τα… επιθετικά χαρακτηριστικά του και να σημειώσει πρόοδο, γι’ αυτό και θεωρείται το ζώδιο της έξαρσής του. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες λοιπόν μπορούμε να γίνουμε πιο παραγωγικοί, να εστιάσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε τα σχέδια μας για το μέλλον, να εργαστούμε πιο σκληρά για την ανέλιξη μας. Βέβαια, ο πολεμοχαρής Άρης στον σκληροτράχηλο Αιγόκερω δεν παίζει, δεν χαρίζεται… δίνει μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Διεκδικεί και παλεύει μέχρι να τα καταφέρει. Δεν κάνει συναισθηματικές χάρες και δεν κάμπτεται από προβλήματα και ευαισθησίες.

Είναι ρεαλιστής, ψυχρός, σχεδόν αναίσθητος και βλέπει μόνο τον στόχο. Την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρχουν έντονες διαμάχες, ξεσπάσματα και έντονοι διαπληκτισμοί που συνοδεύονται από προσβολές και σκληρές κουβέντες. Ο Αιγόκερως δεν αγαπά την τεμπελιά και ο Άρης θέλει δράση, όποτε όπως καταλαβαίνετε οι εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις θα είναι αναπόφευκτες, αν κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον άλλον και να λουφάρει. Θα επιβραβεύεται όμως κάθε σκληρή και ειλικρινής προσπάθεια που κάνει κάποιος.

Βέβαια, με αυτή τη θέση ελλοχεύει ο κίνδυνος του επιθετικού ανταγωνισμού και της εργασιομανίας, όπως και να πάρουμε λάθος αποφάσεις υπερεκτιμώντας τον εαυτό μας, στηριζόμενοι στην υπερβολική φιλοδοξία μας.

Την περίοδο από 24/01/2022 έως 06/03/2022 οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες ανέλιξης, αλλά και πιέσεις στην καθημερινότητα τους, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί μπορεί να δυσκολευτούν και να αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό και εντάσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Αιγόκερω

Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύς, μια όψη που θα μας δώσει ζωτικότητα και ευεξία. Θα είμαστε πιο ενθουσιώδεις, δραστήριοι, οργανωτικοί και αποφασιστικοί, ιδιαίτερα σε επιχειρηματικές κινήσεις. Μπορεί να προκύψει κάποια επαγγελματική επιτυχία.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των εκπλήξεων, τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, και μας κάνει πιο αυθόρμητους στη δράση και τη σκέψη μας. Αυτή η όψη ενισχύει την αυτοπεποίθησή και την αποφασιστικότητά μας και μας προτρέπει να κάνουμε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή μας. Βέβαια, μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης και η Αφροδίτη, οι αιώνιοι εραστές της μυθολογίας, συναντιούνται στον Αιγόκερω και ξυπνούν τα πάθη και την ερωτική επιθυμία. Θα επιζητούμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τις σχέσεις μας και ίσως, αν δεν τη βρούμε στο ταίρι μας, να μπούμε στη διαδικασία να λοξοκοιτάξουμε. Προσοχή όμως, διότι οι αμαρτίες πληρώνονται, οπότε μην κάνετε κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε μετά.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω που αγαπά τον ρεαλισμό και ο Ποσειδώνας που λατρεύει τα παραμύθια κατοικοεδρεύει στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, με αποτελέσματα να βασιλεύει η σύγχυση. Καθώς ο Άρης κυβερνά και την ερωτική μας λίμπιντο, είναι μια μέρα που μπορούμε να ζήσουμε πιο ρομαντικές στιγμές στο… κρεβάτι, αλλά είναι και μια μέρα που μπορεί να ακούσουμε λόγια ψεύτικα και υποσχέσεις φρούδες. Το καλό νέο είναι πως θα είμαστε δημιουργικοί και οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς και οι μουσικοί θα έχουν απίστευτη έμπνευση.

Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου, συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2022, θα συναντηθεί με τον σκοτεινό Πλούτωνα και θα ξυπνήσει έντονα και κρυμμένα συναισθήματα. Θα είμαστε όλοι πιο ανταγωνιστικοί, υπέρμετρα φιλόδοξοι και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ίσως βγουν στην επιφάνεια άγρια ένστικτα που μπορεί να πυροδοτήσουν βία, επιθέσεις και αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης παίρνει θέση σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και εξ αντανακλάσεως με την οικογένεια και το σπίτι. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί, το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι ασφυκτικό και τα νεύρα σας στο κόκκινο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον είτε γιατί γίνεται μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς σας, είτε γιατί αλλάζουν κάποιες συνθήκες.

Ξεκινά για εσάς μια κουραστική, αλλά παραγωγική περίοδος που θα κρατήσει μέχρι τις 6 Μαρτίου και κατά την οποία θα αυξηθεί η φιλοδοξία σας, αλλά ταυτόχρονα θα αισθάνεστε αφόρητη πίεση και άγχος στη δουλειά και στο σπίτι, καθώς όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας.

Όλοι θα περιμένουν κάτι από εσάς, θα σας πιέζουν για να το κάνετε στους δικούς τους χρόνους και το νευρικό σας σύστημα θα φτάσει στα όρια του. Τώρα θα πρέπει να περιορίσετε λίγο το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο και τις παρορμητικές αντιδράσεις σας και να είστε ψύχραιμοι, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και να παραμείνετε δυνατοί.

Αν καταφέρετε να μετράτε μέχρι το δέκα πριν ξεστομίσετε αυτό που σας έρχεται στο μυαλό, να μην ξεσπάσετε και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, στο τέλος οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Κριούς Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερω μετά από δυο χρόνια περίπου και σας βάζει σε περιπετειώδη διάθεση. Ο πλανήτης της διεκδίκησης σας βοηθά να αναλάβετε δράση, να πάρετε πρωτοβουλίες, να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας σε ό,τι αφορά σπουδές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η περιέργεια σας αυξάνεται και θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές.

Θα έχετε έντονη την επιθυμία να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, να βγείτε μπροστά, να ξεχωρίσετε και να ακουστεί η φωνή σας. Αν ασχολείστε με το μάρκετινγκ, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, κλπ., μπορεί να ευνοηθείτε, όπως και σε νομικά ζητήματα. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες δεν θα σας κρατάει το σπίτι, αφού θα έχετε έντονη την ανάγκη να κάνετε ταξίδια, είτε στο εξωτερικό είτε μια μικρή εξόρμηση κάπου για να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε το μυαλό και την καρδιά σας με νέες εικόνες.

Γενικά, θα αισθάνεστε δυνατοί, ενεργητικοί και πιο τολμηροί, θα θέλετε να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε νέα πράγματα και νέες εμπειρίες, αλλά δεν χρειάζεται να προκαλείτε την τύχη σας και να πάρετε ρίσκο. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να βασίζεστε στις δυνάμεις σας και στις ικανότητες σας, για να επιτύχετε αυτό που στοχεύετε.

Όμως δεν θα πρέπει να επιδεικνύετε εγωιστική συμπεριφορά και να παίζετε παιγνίδια ελέγχου απέναντι στους άλλους, διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαμάχες, όπως και με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μετά από μια περίοδο (με τον Άρη στον Τοξότη) με ένταση και πίεση στις σχέσεις, τώρα από τον Αιγόκερω ο πλανήτης της δράσης μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως οικονομικά ζητήματα, αλλά και τις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Τώρα θα θέλετε να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας και η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη. Αν είστε σε μια ιδανική σχέση θα έρθετε πιο κοντά, αν υπάρχουν όμως προβλήματα ίσως αποφασίσετε να δώσετε τέλος και να προχωρήσετε παρακάτω.

Αν είστε σε διαδικασία ψαξίματος θα κάνετε νέες καυτές γνωριμίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα λόγια σας και τον τρόπο που εκφράζεστε όταν επικοινωνείτε τα συναισθήματα σας, διότι μπορεί να πληγώσετε βαθιά τους άλλους με τη σκληρή και ρεαλιστική γλώσσα που χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα μέχρι τις 3/2 που είναι ταυτόχρονα ανάδρομος ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο.

Επίσης, πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, που μπορεί να επιβαρυνθεί από το άγχος που σας κυνηγά και το οποίο πηγάζει από την ανασφάλεια σας για το μέλλον και τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Να είστε συγκεντρωμένοι και όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φωτιά.

Ηρεμίστε και βάλτε ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλύτερα. Βάλτε πρόγραμμα και στα οικονομικά που η διαχείριση τους δεν είναι το φόρτε σας. Θα έχετε την τάση να ξοδεύετε και να σπαταλάτε, αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε τα χέρια σας και να μην αγοράζετε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα.

Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, χρέη ή ψάχνετε για χορηγία ή βοήθεια και πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις, το διάστημα που ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω είναι η καλύτερη στιγμή για να το πετύχετε. Η περίοδος με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι αρνητική, απλά προσέξτε λίγο περισσότερο μέχρι τις 3/2 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας και θα μείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου, ενεργοποιώντας τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι η προτεραιότητα σας. Μπορεί να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να βρείτε λύσεις με τους συνεργάτες σας και να αποφασίσετε σε κοινούς στόχους για την εξέλιξη σας επαγγελματικά και προσωπικά.

Όμως, αν υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα και καταπιεσμένα συναισθήματα, τώρα θα βγουν όλα στην επιφάνεια, το αίμα σας θα βράζει… και ίσως οδηγηθείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις. Μπορεί να έχετε έντονες εντάσεις και ρήξεις, ειδικά αν οι άλλοι σας αμφισβητούν ή προσπαθήσουν να σας επιβάλουν τους δικούς τους ρυθμούς ή απόψεις.

Το κλειδί για την επιβίωση αυτής της διέλευσης είναι να είστε ειλικρινείς και να θέσετε τα θέματα που σας απασχολούν σε διάλογο και όχι να είστε επικριτικοί. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί, διότι θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας, προσωπικές ή επαγγελματικές.

Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες διαφωνιών και συγκρούσεων με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος.

Αν είστε μόνοι-ες θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο Άρης θα σας δώσει ευκαιρίες για μελλοντικές συμφωνίες συνεργασίας και αν έχετε εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε. Δώστε μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στο τι τρώτε, διότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και μέχρι τις 6 Μαρτίου θα κάνει προτεραιότητα για εσάς τα θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και τα θέματα της υγείας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή να κάνετε εξετάσεις και να παρακολουθήσετε πιο προσεκτικά την πορεία της υγεία σας.

Επίσης, να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας, να μην μοιράζεστε από δω και κει και μην αφήνετε πράγματα στη μέση, που μετά μαζεύονται και σας φαίνονται βουνό. Μπορεί να έχετε κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασίες και γενικά θα υπάρχει μεγάλη πίεση στη δουλειά, αλλά και γκρίνια.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όσους επιβουλεύονται εσάς ή την εργασία σας και να μετράτε τα λόγια και τις πράξεις σας. Με επιμονή και στοχοπροσήλωση θα τα καταφέρετε να νικήσετε τους αντιπάλους σας και όσους σας ανταγωνίζονται. Αποφύγετε να ανακατεύεστε σε ό,τι δεν σας αφορά, να παρεμβαίνετε στις ζωές των άλλων, αλλά ούτε και να αφήνετε τρίτους να παρεμβαίνουν και να έχουν λόγο στη δική σας ζωή, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τον-ην σύντροφό σας. Επίσης, να μην είστε ανταγωνιστικοί με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης, που σας είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Τοξότη, τώρα παίρνει θέση σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Αιγόκερω, και ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τα θέματα των παιδιών. Βρίσκετε σιγά-σιγά τα πατήματα και τις ισορροπίες σας και θα νιώθετε πιο δημιουργικοί, πιο χαρούμενοι και συγκεντρωμένοι. Βέβαια δεν θα είναι όλα εύκολα, ούτε θα σας έρχονται όλα στο χέρι, με οργάνωση και σκληρή δουλειά θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Στα επαγγελματικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά μετά τις 3/2 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Πάντως, τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είστε πιο κοινωνικοί και θα έχετε περισσότερη όρεξη για επαφές και συναντήσεις, οπότε και οι αδέσμευτοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για νέα φλερτ.

Αν είστε σπουδαστές ή ετοιμάζεστε να δώσετε εξετάσεις, επειδή μπορεί να πάρουν λίγο τα μυαλά σας αέρα και να ξεσηκωθείτε, προσπαθήστε να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο εντατικοποιήστε τις προσπάθειες, διότι ο Άρης από τον Αιγόκερω σας ευνοεί, αλλά και εσείς που είστε γονείς θα περάσετε πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Επίσης, ευνοούνται και οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, οπότε ετοιμαστείτε για στιγμές πάθους και αγάπης. Όμως, προσέξτε καβγαδάκια που μπορεί να οφείλονται σε οικονομικούς λόγους, διότι μπορεί να αυξηθούν τα έξοδα και οι σπατάλες να φέρουν διαφωνίες στα ζευγάρια. Προσοχή και στην υγεία σας που απαιτεί  πειθαρχία.

Διαβάστε πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω και τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ