Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχουν δυσκολίες & εμπόδια - Πρέπει να οργανώσουμε όπως επιθυμούμε την καθημερινότητα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα; 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στον κόσμο του συναισθήματος και με το τετράγωνο προς τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερη πίεση, αγανάκτηση, αίσθημα αδικίας.

Σήμερα ο Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του έξοδο στις 3/2. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα για όλους μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο σήμερα, αλλά μπορεί με κάποιο τρόπο να επιλυθεί προς το συμφέρον σας.

Όμως η λύση μπορεί να προϋποθέτει λίγη ταλαιπωρία γραφειοκρατίας. Αξίζει όμως να την υποστείτε αν υπάρχει η πιθανότητα κέρδους. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου και μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας μέχρι τις 3/2. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό, κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική τη σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους.

Επειδή είναι από τις μέρες που ο καθένας αντιλαμβάνεται με τελείως διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, καλό είναι να σιγουρεύεστε πριν κάνετε κάτι ότι δεν θα ενοχλήσει με κάποιο τρόπο τους άλλους, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και στις σχέσεις με συναδέλφους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις και όσα έχετε να κάνετε μπορεί να σας φαίνονται βουνό σήμερα, πιθανώς όμως είναι και η διάθεσή σας που μπορεί να τα κάνει να φαίνονται χειρότερα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα.

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, διότι αυτό επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω, βέβαια σε ανάδρομη πορεία, μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ