Σε απόγνωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή : ''Περπάτησα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης μισή ώρα για να φτάσω σπίτι μου - Έμεινα για 36 ώρες χωρίς ρεύμα'' (βίντεο)

Οι δυσκολίες που έφερε η κακοκαιρια Ελπίς στην παρουσιάστρια και την οικογένειά της... 

Θύμα της Κακοκαιρίας ''Ελπίς'' έπεσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία περιέγραψε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha τα όσα βίωσε την Δευτέρα 24/1.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» πέρασε έναν απίστευτο Γολγοθά, αφού όπως περιέγραψε αναγκάστηκε να παρατήσει το αυτοκίνητό της στην Λεωφόρο Μαραθώνος και να περπατήσει για μισή ώρα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης για να φτάσει στην ασφάλεια του σπιτιού της. 

 

 

Συγκεκριμένα είπε: ''Είχαμε προβλήματα που μας θύμισαν survivor. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Από την πρώτη στιγμή εγώ έφυγα από το κανάλι γιατί είχε αρχίσει να πέφτει πυκνό χιόνι, παρόλα αυτά αν και ήταν αρκετά νωρίς, ήταν 11:00, αποκλείστηα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο μου και να περπατήσω μισή ώρα εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης για να φτάσω στο σπίτι.

 

 

Όταν όμως έφτασα στο σπίτι ένιωθα ασφαλής, ήταν τα παιδιά μου έκαναν τηλεμάθημα, είχαμε ρεύμα αρχικά. Τότε μίλησα με τον άντρα μου που ήταν στο γραφείο του στο κέντρο και του είπα να ξεκινήσει και αυτός σιγά-σιγά γιατί φαίνονται τα πράγματα να είναι σοβαρά. Εκείνος  έμεινε 8 ώρες στους δρόμους, εν τέλει άφησε το αυτοκίνητο επί της Μεσογείων και περπάτησε και αυτός μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι. 

Κατά τις 2 το μεσημέρι διεκόπει το ρεύμα, μείναμε πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, κυκλοφορούσαμε στο σπίτι με κουβέρτες και ζεστά ρούχα. Έμεινα για 36 ώρες χωρίς ρεύμα''. 

Νωρίτερα η ίδια με μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις δύσκολες ώρες που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά.

Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

 

 

Ενημερωθήκαε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό.

Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα», έγραψε στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ