Daniel Craig - Bardem μαζί σε video call: Γέλια & ανέκδοτα - όταν ντύθηκε «κορίτσι του Bond» για τα γενέθλια του 007 (βίντεο)

Του έκανε έκπληξη και βγήκε μέσα από την τούρτα ως Bond Girl!

Ο DanielCraig ("No Time to Die") και ο Javier Bardem ("Being the Ricardos") είχαν μια διαδικτυακή συνομιλία γεμάτη γέλια και ανέκδοτα στο Actors on Actors, του περιοδικού Variety, που παρουσιάζεται από τα Amazon Studios.

Οι δυο γοητευτικοί ηθοποιοί έγιναν φίλοι όταν βρέθηκαν μαζί στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Skyfall» του 2012 και μίλησαν μεταξύ άλλων για μερικές από τις στιγμές που έχουν περάσει μαζί.

Ο  52χρονος Ισπανός ηθοποιός και σύζυγος της Penelope Cruz αποκάλυψε ότι σε κάποια γενέθλια του 53χρονου Βρετανού ηθοποιού, που μέχρι πρότινος έπαιζε τον πράκτορα 007, του έκανε έκπληξη με το να ντυθεί σαν «Bond Girl» και να βγει μέσα από την τούρτα!

 

 

 

 

«Υποτίθεται ότι ήμουν το κορίτσι του Bond εκείνο το βράδυ, και ω, Θεέ μου, ήμουν. Τραγούδησα το Happy Birthday, με την καλύτερή μίμηση της Μέριλιν Μονρό, που έχω κάνει. Όταν μου είπαν να τραγουδήσω, ρώτησα βέβαια, "Είστε σίγουροι ότι θέλετε να τραγουδήσω;" Και μετά προσπάθησα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την συνομιλία των δύο γοητευτικών ανδρών

Σύμφωνα με το Variety τα γενέθλθα των δύο ηθοποιών είναι τον Μάρτιο, με μια μόλις ημέρα διαφορά και έτσι αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτι.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ, Photographer EMILIO NARANJO

Καθώς για τον ρόλο του στην ταινία The Ricardos ο Bardem έπρεπε να τραγουδίσει μιλώντας με τον Craig αποκάλυψε ότι δεν είχε εμπειρία στη μουσική, πέρα την εμφάνιση - έκπληξη στο πάρτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ