H μεταμόρφωση του μεγάλου γιου της Celine Dion: Από το παράξενο αγόρι με τα μακριά μαλλιά, στον συμπαθέστατο 21χρονο René-Charles (φωτό)

Δεν είναι πλέον εκείνο το ντροπαλό αγόρι

Ο René-Charles, το παιδί της Celine Dion και του συζύγου της, René Angélil, γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2001, στη Φλόριντα.

Ήταν ένα μωρό που περίμενε με ανυπομονησία η σούπερ σταρ του Κεμπέκ, η οποία και έκανε ένα διάλειμμα δύο ετών από τη μουσική της καριέρα για να αφοσιωθεί στη μητρότητα, όταν ο μεγάλος της γιος ήρθε στον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι απέκτησε ακόμα τον 11χρονο σήμερα Eddy Angélil και τον δίδυμο αδελφό του Nelson, ενώ ο πατέρας τους (τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και μάνατζερ πέθανε το 2016 μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η γέννηση λοιπόν του 21χρονου σήμερα Rene - Charles είχε γίνει πρωτοσέλιδο, ενώ στην αρχή της ζωής του η διάσημη μαμά του, σύμφωνα με το γαλλικό Elle, τον έπαιρνε μαζί της όπου και αν πήγαινε.

Με αφορμή τα γενέθλιά του λοιπόν η Celine Dion δημοσίευσε χθες στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον άντρα της, να κρατά τον νεογέννητό τότε γιο της.

«Έχουν ήδη περάσει 21 χρόνια ονείρων. Σου δώσαμε ζωή… Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό το υπέροχο δώρο που μας έκανες,  τονα γίνουμε γονείς σας. Από εκείνη την ημέρα, ευδοκιμώ να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Η εξυπνάδα σου, η γενναιοδωρία σου, το θάρρος σου και η μεγάλη σου ευαισθησία δεν παύουν να με συγκινούν. » έγραψε στο post της.

Μπορεί όσο ήταν μικρός και ακολουθούσε τους γονείς του στα ταξίδια τους, να είχε μακριά μαλλιά και να μην πολυκαταλάβαινες καν το φύλο του, ωστόσο πλέον δεν είναι αυτό το ντροπαλό αγόρι που «κρυβόταν».

 

Τώρα ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειάς του στη μουσική, με το όνομα Big Tip, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα. Έχει πλεόν κοντά μαλλιά, λίγο μούσι και επιλέγει να κάνει streetwear εμφανίσεις του του ταιριάζουν τέλεια.

Πριν από δέκα ημέρες, η Celine Dion και οι γιοι της τίμησαν τη επέτειο του θανάτου του René Angélil. 

 «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είμαι καλά. Σε σκέφτομαι τουλάχιστον εκατό φορές, γιατί στον απόηχο της φωνής μου, ακούω τα λόγια σου σαν να είσαι εκεί... Μου λείπεις. » έγραψε στο Instagram η Celine Dion, για τον αγαπημένο της σύζυγο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ