4 ζώδια που προτιμούν τις ανάλαφρες σχέσεις - θέλουν να ζουν τον έρωτα χωρίς να ασχολούνται με το μέλλον

Αυτό που περισσότερο τα φοβίζει είναι μήπως η καθημερινότητα και η ρουτίνα χαλάσουν την υπέροχη, ρομαντική φάση που ζούνε

Υπάρχουν άνθρωποι που μόλις γνωρίσουν ένα άτομο που τους αρέσει, επιθυμούν να δημιουργήσουν αμέσως μια ολοκληρωμένη και δεσμευτική σχέση μαζί του. Υπάρχουν και άλλοι που επιλέγουν να μένουν ο καθένας στο σπίτι του και να αναπτύξουν έναν τύπο σχέσης που να μην έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και σκοπό.

Προτιμούν να μην σκέπτονται μακροπρόθεσμα, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να ερωτευτούν και να απολαμβάνουν όλα τα ρομαντικά και υπέροχα πράγματα που περιέχει μια ερωτική σχέση.

Όσον αφορά στα ζώδια, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Ταύρος και ο Καρκίνος ανήκουν σίγουρα στην πρώτη κατηγορία, ενώ κάποια άλλα ζώδια τα απωθούν οι σχέσεις με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σκοπό. Και μην νομίζεις ότι αυτή η στάση τους οφείλεται στο προφανές, δηλαδή στον φόβο της δέσμευσης.

Αυτό που περισσότερο τα φοβίζει είναι μήπως η καθημερινότητα και η ρουτίνα χαλάσουν την υπέροχη, ρομαντική φάση που ζούνε.

Ξέρουν ότι η συγκατοίκηση, η μονιμότητα, η δέσμευση είναι καταστάσεις που «σκοτώνουν» τον έρωτα. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να κρατάς διαρκώς τη σχέση σου σε μια φάση που σε εξιτάρει και σε συγκινεί;

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια προτιμούν, σύμφωνα με το astrology.gr, να ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να ασχολούνται με συμβατικές προοπτικές και δεσμεύσεις για το μέλλον:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος ερωτικός κυνηγός του ζωδιακού. Κυβερνάται από τον Δία και θέλει τα ραντεβού του να είναι αξέχαστα, επεισοδιακά αλλά και… ακριβά. Είναι το άτομο το οποίο θα σου χαρίσει αξέχαστα ραντεβού που θα θυμίζουν υπερπαραγωγή, αφού επιθυμεί να υπάρχει ποικιλία στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Μοιάζει σαν να βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ενός ατόμου που θα τον εμπνεύσει να ρίξει άγκυρα και να στεριώσει επιτέλους! Βέβαια αυτό συμβαίνει στο… πίσω μέρος της συνείδησής του και σίγουρα δεν είναι το πρώτο που τον απασχολεί. Γενικά, δεν είναι ποτέ πολύ αγχωμένος στο να «τακτοποιήσει» τη ζωή του. Ως εκ τούτου, αν βγαίνεις ραντεβού με έναν Τοξότη, είναι καλύτερα να δώσεις βάση στο να περνάς καλά μαζί του παρά να ανησυχείς για το αν η σχέση σας θα διαρκέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως ο Τοξότης, έτσι και οι Δίδυμοι ευδοκιμούν όταν «είναι στη γύρα». Με την έμφυτη διάνοια και το επικοινωνιακό τους χάρισμα, μπορούν να γοητεύσουν τον καθένα και δεν ξεμένουν ποτέ από κουτσομπολιά, απόψεις και θεωρίες για συζήτηση. Ακόμα κι αν το ταίρι τους δεν μπορεί να κρατήσει μια συζήτηση, ο Δίδυμος θα πρωτοστατήσει και θα διασκεδάσει τους πάντες μέχρι πρωίας. Αυτό που αναζητά είναι οι σχέσεις με άτομα που θα τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να διευρύνει τις γνώσεις του.

Η ικανοποίηση της περιέργειάς του για το κάθε τι και η ανακάλυψη νέων πεδίων γνώσης και δράσης είναι ο αέρας που αναπνέει. Νιώθει ευτυχής με το να ξοδεύει χρόνο σε πολλά και διαφορετικά μονοπάτια, μέχρι να βρει τελικά τον περιπετειώδη σύντροφο που αναζητά.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχουν τη φήμη ότι ερωτεύονται σχεδόν τον καθένα που θα τους κολακέψει ή θα τους γοητεύσει. Αυτό αληθεύει σε μεγάλο βαθμό, εντούτοις θα πρέπει να ληφθεί επίσης υπόψη το υψηλό επίπεδο γούστου που διαθέτουν.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι οι Ζυγοί είναι ισορροπημένοι, στην πραγματικότητα αναζητούν ισορροπία, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν διαρκώς την ανάγκη να συνδεθούν με κάποιον. Έτσι, η επιλεκτικότητά τους στα ραντεβού που βγαίνουν είναι μάλλον ελλιπής.

Μια τρυφερή αγκαλιά, ένα χαμόγελο, λίγο σεξαπίλ και… έπεσε ο Ζυγός! Όπως και οι Δίδυμοι, είναι γοητευτικά και πνευματώδη άτομα, οπότε ακόμα κι αν μετά τα πρώτα ραντεβού παρουσιάσουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, οι εμπειρίες μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετές.

ΚΡΙΟΣ

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού ο Κριός εκπέμπει μια πρωτογενή, φοβερά δυνατή ενέργεια. Η τάση του να «ζει τη στιγμή» και να είναι η χαρά της ζωής του δίνει ένα προβάδισμα στο παιχνίδι του φλερτ σε σχέση με τα άλλα ζώδια.

Οι Κριοί έχουν τρομερή περιέργεια όταν γνωρίζουν ένα νέο άτομο και δεν είναι καθόλου ντροπαλοί στο να κάνουν ερωτήσεις προκειμένου να το ανακαλύψουν. Με τον αφοπλιστικό, πρωτόγονο τρόπο τους μπορούν να «ανοίξουν» ακόμα και τον πιο εσωστρεφή άνθρωπο, προκειμένου να μάθουν την ιστορία της ζωής του.

Αν και η ερωτική ενέργεια του Κριού μοιάζει (και είναι) αστείρευτη, κατά βάθος κι αυτός ψάχνει έναν σύντροφο που θα ισορροπεί την πλεονάζουσα ενέργειά του και θα τον ηρεμεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ