Survivor – Λιανός: Η Βαλέρια, η 10 μηνών κόρη του, στον Άγιο Δομίνικο μαζί του - Τα χαμόγελα & οι ευτυχισμένες στιγμές (φωτό)

Δείτε την ανάρτησή του... 

Ο Γιώργος Λιανός εδώ και ένα μήνα περίπου είναι στον Άγιο Δομίνικο όπου παρουσιάζει το Survivor Greece.  Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής άφησε πίσω τα 4 παιδιά του και την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως τον Μάρτιο του 2021 ήρθε στον κόσμο η κορούλα του Βαλέρια

 

 

Στις 22 Αυγούστου του 2009, ο Γιώργος Λιανός παντρεύτηκε την  Ανθή Ανδροτσάκη. Όμως το 2018 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του,  τον Ιάσονα, τον Κωνσταντίνο και την  Αριάνα.

 

 

 

 

 

 

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη μπήκε στην ζωή του το 2018 και τον έκανε το πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου, αφού του χάρισε το τέταρτο παιδάκι του. 

Μάλιστα η σύντροφός του και μητέρα της 10 μηνών κορούλας του είναι στον Άγιο Δομίνικο και πλέον ο Γιώργος Λιανός έχει κοντά του την μικρή Βαλέρια, που τόσο λατρεύει. 

 

 

 

 

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το μωράκι κατά τη διάρκεια του πρωινού τους.

«Όταν καταλαβαίνεις ότι τα πρώτα δόντια κάνουν δουλίτσα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ηθοποιός.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ