Valentino haute couture καλοκαίρι 2022: Στην πασαρέλα μανεκέν όλων των ηλικιών, των κιλών, των χρωμάτων (φωτό - βίντεο)

 Ο Valentino γιορτάζει όλες τις γυναίκες για το σόου υψηλής ραπτικής του.

Την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, ο οίκος Valentino σημείωσε την τρίτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με ένα αποκλειστικό σόου υψηλής ραπτική.

 

 

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα της υψηλής ραπτικής επέστρεψε στην πατρίδα της, μετρώντας φυσικά απώλειες, καθώς πολλοί σχεδιαστές όπως οι Giorgio Armani και Giambattista Valli προτίμησαν να ακυρώσουν τις επιδείξεις τους είτε να τις παρουσιάσουν διαδικτυακά.

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή του Valentino με την υπογραφή του Pierpaolo Piccioli γιόρτασε όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών, σωματότυπων και  χρωμάτων, ενώ αφιέρωσε μέρος της γκαρνταρόμπας της υψηλής ραπτικής στους άνδρες.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Fashion Week Παρίσι: Πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας η Margot Robbie, η Vanessa Pardis, η Carole Bouquet (φωτο - βίντεο)

 

«Με αυτή τη συλλογή ήθελα να αποστασιοποιηθώ από τους κανόνες. Νιώθω πως είναι μια παλιά ιδέα, αρκετά αναχρονιστική. Η ομορφιά δεν έχει καμία κατηγορία. Η ομορφιά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά συνειδητοποίηση και αποδοχή. Η ομορφιά έχει καθαρά ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Αυτός είναι ο μόνος κανόνας σήμερα» λέει ο Pierpaolo Piccioli, δίνοντας έμφαση στην προσπάθειά του να επιφέρει μια αλλαγή.

 

 

 

 

Παρουσιασμένη με οικείο τρόπο μπροστά σε μια χούφτα επιλεγμένους καλεσμένους, η συλλογή υψηλής ραπτικής Valentino Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 είναι μια ωδή στη διαφορετικότητα.

 

 

 

 

Υπέροχα βραδινά φορέματα όπου η δημιουργικότητα και η άψογη τεχνική συνδυάζονται και δημιουργούν ένα απολύτως ρομαντικό αποτέλεσμα αναφέρει το vogue.fr

Kristen McMenamy , Jill Kortleve , Lara Stone , Adut Akech , Mariacarla Boscono , Akon Changkou αλλά και Jon Kortajarena  μας εντυπωσίασαν στην πασαρέλα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ