Lady in red η βασίλισσα Λετίσια: Απένειμε βραβεία δημοσιογραφίας με chic φόρεμα & γόβες στιλέτο - όλα κόκκινα (φωτό & βίντεο)

Από τα παπούτσια και το τσαντάκι, μέχρι τα κοσμήματά της

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ήταν ο ορισμός της κομψότητας, καθώς παρευρέθηκε σε τελετή βραβείων δημοσιογραφίας στη Μαδρίτη.

Ειδικότερα η royal, η οποία πέρασε μια δεκαετία δουλεύοντας ως τηλεοπτικλη ρεπόρτερ πριν παντρευτεί τον βασιλιά Φελίπε το 2004, απένειμε τα βραβεία Luis Carandell για την Κοινοβουλευτική Δημοσιογραφία στο Μέγαρο της Γερουσίας.

Φωτογραφίες: Twitter

Για την περίσταση λοιπόν η πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε ένα custom made φόρεμα της Carolina Herrera, το οποίο σύμφωνα με την Daily Mail έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018.

 

 

 

 

 

 

Αυτή τη φορά η μητέρα της διαδόχο πριγκίπισσας Λεονόρ και της Ινφάντα Σοφίας συνδύασε το κατακκόκκινο φουστάνι της με θηλυκές γόβες στιλέτο στο ίδιο χρώμα και ασορτί clutch τσαντάκι.

Ολοκλήρωσε δε την κομψή εμφάνισή της με ένα ζευγάρι κόκκινα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα διακριτικό smokey eye, ανοιχτόχρωμο eyeliner και bronzer.

 

 

Στα social media δεν ήταν λίγοι εκείνοι που με αφορμή το look της Λετίσια θυμήθηκαν την εξίσου chic total red εμφάνιση που είχε κάνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Midlleton.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ