Η Άντζελα Γκερέκου με έναν εντυπωσιακό νεαρό - ποζάρουν δίπλα, δίπλα (φωτό)

«Αθηνά & Δημήτρης»

Μαζί με έναν πολύ εντυπωσιακό, μελαχρινό νεαρό πόζαρε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία και έκανε repost στο Instagram την κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα του ο  Σπύρος Νικολαΐδης

Μην πάει βέβαια ο νου σας στο κακό, αφού ο γοητευτικός ηθοποιός παίζει μαζί με την αρχιτέκτων, ηθοποιό, πρόεδρο του ΕΟΤ και πρώη βουλευτή στην πετυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

«Με την πολύ αγαπημένη μου @angela_gerekou ❤️Αθηνά & Δημήτρης» έγραψε στο post του ο Νικολαΐδης προσθέτοντας τα ονόματα των ρόλων που υποδύονται στο σίριαλ του Mega.

Photo: Instagram

Μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Νικολαίδης είναι μοντέλο, ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας.  Τον είδαμε να εμφανίζεται επίσης στο My Style Rocks, ενώ έπαιξε και στην σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο ρόλος του Δημήτρη μου αρέσει πολύ, ο τρόπος που ελίσσεται... Είναι χειριστικός, είναι συναισθηματικός, ενώ κοιτάζει το συμφέρον του. Τα έχει όλα αυτός ο χαρακτήρας», είχε πει ο ίδος μιλώντας πριν λίγο καιρό στο Mega Καλημέρα, για τη συνεργασία τους και τον ρόλο του.

 

 

 

 

Στη συνέχεια είχε αναφερθεί στην ενασχόλησή του με το μόντελινγκ και τη βράβευσή του: «Ξεκίνησα με το μόντελινγκ, αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μου ήρθαν κάποιες ευκαιρίες στα 15 μου να ξεκινήσω το μόντελινγκ. Έχω αναδειχθεί ο πιο ωραίος άνδρας του 2020 για την Ελλάδα. Όταν το έμαθα ήθελα να φωνάξω “Μαμά τα καταφέραμε”».

 

 

Ακόμα, μίλησε για τις σπουδές του στο εξωτερικό, δηλώνοντας ότι: «Όταν αποφάσισα να πάω στο Λος Άντζελες, το σχέδιο ήταν να πάω για λίγο, αλλά τελικά έκατσα και σπούδασα εκεί. Γύρισα πίσω λόγω κορωνοϊού. Τα πράγματα ξεκίνησαn να είναι πολύ δύσκολα εκεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ