Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του - ''Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά, άφησες την αγκαλιά μας αδειανή - Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου''

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...

Θρήνος για τον θάνατο του  Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 μόλις ετών, σε τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. τα ξημερώματα Σαββάτου 29/1. 

Να σημειώσουμε πως κινούμενος με τη μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Ο νεαρός ηθοποιός λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα γιόρταζε τα γενέθλια της φίλης και συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, της οποία το πάρτι και είχε οργανώσει.

Την ίδια ώρα σπαράζει καρδιές η αδερφή του, Μαρίνα Νάτση, η οποία με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook θέλησε να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της αδερφό!

«Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει.. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου..» έγραψε. 

 

 

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του - «θέλω να κοιμάμαι πλάι σου - να σου εκφράζω τον άνευ όρων έρωτά μου» (φωτό)

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το στοπ, με τη μηχανή να χτυπάι στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το κινητό του ηθοποιού έγινε θρύψαλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους του για να τους ανακοινώσουν τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ