Ο Cristiano Ronaldo στην παραλία με την φαμίλια του: Τα πιτσιρίκια & το θαλασσί μπικίνι της εγκυμονούσας Georgina (φωτό)

Το ιδιαίτερο δώρο στα γενέθλιά της

Το Σάββατο η  εγκυμονούσα σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ένα γαλάζιο μπικίνι και την φουσκωμένη της κοιλίτσα μαζί με τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τα παιδιά τους.

«Τόσο περήφανη για την όμορφη οικογένειά μου ?. Εδώ στο @dubai τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα ✨» έγραψε στο post το 28χρονο μοντέλο, ενώ την ίδια φωτογραφία έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του και ο «θεός» της μπάλας.

Photo: Instagram

«Ευχαριστώ Ντουμπάι για τις όμορφες στιγμές. .Ευχαριστώ Ντουμπάι για τα ζεστά συναισθήματα.. (...) Το Ντουμπάι είναι το δεύτερο σπίτι μου.. και η οικογένειά μου είναι ευγνώμων για την ευγενική υποδοχή και τους γενναιόδωρους τρόπους των όμορφων ανθρώπων σας...με την ειλικρινή μου αγάπη για εσάς ❤️» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι γραμμένη στα αραβικά.

Στην φωτογραφία η Georgina ποζάρει με ένα θαλασσί μαγιό, ενώ στο κεφάλι της φοράει μια μπαντάνα σε ανάλογους τόνους. Ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου ποζάρει με ένα floral μαγιό και τα γυαλιά ηλίου του, ενώ στην εικόνα βλέπουμε ακόμα τα 4χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo, την 4χρονη κόρη του ζευγαριού Alana Martina και τον 11χρονο γιο του Ronaldo,  Cristiano Jr. 

Το μοναδικό δώρο για τα 28ά γενέθλια της Georgina

Το νεαρό μοντέλο έλαβε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τα 28ά γενέθλιά της, με τον σταρ της Manchester United και την καλή του να ανεβάζουν στο Instagram σχετικά βίντεο και φωτογραφίες. Βλέπετε το μοντέλο εμφανίστηκε σε μια τεράστια γιγαντοοθόνη στον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα. 

Σύμφωνα με το People τα πλάνα ήταν από την εκπομπή της στο Netflix με τίτλο I Am Georgina. «Happy Birthday Gio» αναγραφόταν στο βίντεο που προβλήθηκε.

Τον Οκτώβριο ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη του είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.  Στη φωτογραφία που ανέβασε τον είδαμε«Με χαρά αναγγέλλουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. 

«Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε»,  χαμογελαστό δίπλα στην Georgina να κρατάει το υπερηχογράφημα» είχε γράψει στο post. Όπως αποκάλυψε ο Cristiano σε βίντεο που ακολούθησε η αγαπημένη του θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ