5 τύποι ανδρών που ελκύουν όλες τις γυναίκες - ανεξαρτήτως ηλικίας, προτιμήσεων & μόρφωσης

Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πώς φαντάζεται τον τέλειο άντρα

Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πώς φαντάζεται τον τέλειο άντρα. Αυτόν τον ΕΝΑ που θα ήθελε να έχει δίπλα της.

Σίγουρα δε θα είναι κάποιος που να της μιλάει άσχημα, ή να την απατά, ή να την υποβιβάζει. Όλες μας θέλουμε κάποιον να μας αγαπά, να μας σέβεται, να είναι γλυκός και τρυφερός. Άλλες τους θέλουμε πιο σκληρούς, άλλες πιο baby face.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άντρες που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, προτιμήσεων, μόρφωσης. Ποιοι είναι αυτοί;

Αγαπητοί και θετικοί άντρες.

Φαντάζει αυτονόητο. Γιατί να είναι εξαίρεση οι γυναίκες. Αφού μιλάμε για αγαπητούς και θετικούς ανθρώπους. Πώς να μην αρέσουν και στις γυναίκες για σχέση;

Ο θετικός άντρας που κάνει τους άλλους να γελάνε και να αισθάνονται όμορφα, που δεν κρατάει κακίες, που κρατάει ενωμένη την παρέα έχει μια θετική αύρα που κερδίζει εντυπώσεις.

Αρρενωποί άντρες και ιππότες.

Άλλη μια κατηγορία που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι οι αρρενωποί και ευγενικοί άντρες. Που ανοίγει τις πόρτες, που γυμνάζεται, που είναι καλός σύντροφος και πατέρας. Που βλέπει ποδόσφαιρο ή παίζει μποξ και μπάσκετ.

Είναι αρρενωπός χωρίς να είναι επιθετικός ή αγενής. Ξέρει να είναι την ίδια στιγμή και ιππότης και αυτό καθηλώνει τις γυναίκες.

Ρομαντικοί άντρες με γλυκύτητα.

Ο ρομαντισμός πάντα θα εντυπωσιάζει τις γυναίκες. Όσο κι αν έχει αλλάξει η εποχή μας και παρόλο που οι γυναίκες έχουν βγει στο στίβο της εργασίας ένας γλυκός σύντροφος με ρομαντισμό, πάντα θα μας κερδίζει. Οι εκπλήξεις, τα λουλούδια, ένα γλυκό στις δύσκολες μέρες, ένα ζεστό αφρόλουτρο που ετοίμασε για μας, θα του δίνουν έξτρα πόντους.

Πετυχημένοι και εργατικοί.

Είναι αυτοί που φοράνε τα ακριβά κοστούμια, τα ρολόγια τελευταίας τεχνολογίας, οδηγούν ωραία αυτοκίνητα. Δίνουν σημασία στη δουλειά τους, ενημερώνονται, εκπαιδεύονται, έχουν υφισταμένους ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Είναι όμως πετυχημένοι σε ό,τι κάνουν και μας κάνουν περήφανες. Αποπνέουν σιγουριά, επιτυχία, εργατικότητα, ασφάλεια. Ταυτόχρονα όμως έχουν ηθική, αυτοσυγκράτηση, αξίες και κανόνες που δεν διαπραγματεύονται. Δίνουν όλο τους το εαυτό σε αυτό που κάνουν, γράφει η Ιωάννα Ελ Σοκάρυ στο tsemperlidou.gr.

Ώριμοι και καλλιεργημένοι.

Είναι ίσως λίγο μεγαλύτεροι. Είναι όμως όμορφοι, καλοδιατηρημένοι, γυμνασμένοι. Αποπνέουν εμπειρία, ζωή, κουλτούρα, γνώσεις, σοφία. Είναι όμορφοι τόσο εξωτερικά όσο εσωτερικά και έχουν φάει τα «σκαμπίλια» της ζωής. Αυτό τους δίνει μια ωραία αγριάδα μαζί με καλοσύνη και γνώση, σοφία. Κερδίζουν τις γυναίκες γιατί έχουν ζήσει τα καλά και τα κακά της ζωής, και έχουν επιλέξει την ομορφιά της ζωής και τη σοφία των εμπειριών. Μπορούν να σε στηρίξουν, να σε συμβουλέψουν, να σε αγαπήσουν. Τι άλλο μπορεί να θέλει μια γυναίκα.

Ίσως υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά ή γνωρίσματα στους άντρες που να τους κάνουν ανεπανάληπτους και ακαταμάχητους. Τα μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε άντρας και κάθε γυναίκα είναι μοναδικοί, με τις ιδιαιτερότητες και τις προτιμήσεις τους να αποτελούν βασικά στοιχεία αυτής της μοναδικότητας. Και έτσι κάθε ταίριασμα, είναι κι αυτό μοναδικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ