Ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα αποχαιρετά επί σκηνής τον Πάνο Νάτση - «θα είναι πάντοτε μέσα μας» (βίντεο)

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο...»

Δακρυσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την απώλεια του  Πάνου Νάτση, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Ο 31χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε φέτος στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του», ενώ ο Καπουτζίδης - με τον οποίο και συνεργαζόταν τον τελευταίο καιρό - τον είχε επιλέξει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα, στη νέα τουτηλεοπτική σειρά με τίτλο «Σέρρες».




Ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Νάτση στην «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο θεατρικό έργο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» που παρουσιαζόταν τον φετινό χειμώνα για τρίτη συνεχή σεζόν.

Το συγκινητικό αντίο του Καπουτζίδη στον Πάνο Νάτση

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε από την σκηνή του θεάτρου Ήβη:

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας.

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του - ''Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά, άφησες την αγκαλιά μας αδειανή - Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου''

Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ