Πάνος Νάτσης: Η τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού - ''Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, κάθε αρνητική κριτική έχει την αξία της'', είχε πει

Ο Πάνος Νάτσης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στα παρασκήνα της παράστασης που πρωταγωνιστούσε και σήμερα προβάλλεται για πρώτη φορά.

 

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον τραγικό χαμό του γνωστού ηθοποιού, Πάνου Νάτση. 

 Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 31χρονος είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, και η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα.

«Ο κορωνοϊός σταμάτησε τον χρόνο γενικά όχι μόνο στο θέατρο», είχε αναφέρει ο Πάνος Νάτσης, ενώ για το κίνημα metoo είχε πει: «”Ο χρόνος θα δείξει πως θα το χειριστούμε αυτό σαν κοινωνία, πρέπει από αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους, υπάρχουν πολλοί  άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα”.

“Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί οι άνθρωποι που το φέρονται κακοποιητικά, δεν είναι απαραίτητο ότι παίρνουν κάποια αφορμή, απλά το κάνουν”.

“Κάθε αρνητική κριτική έχει την αξία της. Παίζει ρόλο το πόσο σε υπόληψη έχεις αυτόν που κάνει την κριτική” είχε αναφέρει ο Πάνος Νάτσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ