Δημήτρης Λάλος: Γενέθλια για τον «Μαθιό» του Σασμού - οι γλυκές ευχές της γυναίκας του - «είσαι υπέροχος πατέρας» (φωτό)

Ανέβασε δύο φωτογραφίες από το προσωπικό τους άλμπουμ

Τα 44ά γενέθλιά του γιόρτασε ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα η ηθοποιός Έλενα Μαυρίδου ανέβασε μια φωτογραφία του συζύγου της στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την κορούλα τους, αλλά και μια στην οποία ο «Μαθιός» από τον Σαμό ποζάρει μαζί με την γυναίκα του.

Φωτογραφίες: Instagram

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι.

Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν @lalos.dimitris» έγραψε στο post της.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του θεάτρου «Επί Κολωνώ», αλλά και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Από το 2000 πρωταγωνιστεί σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Μαθιός του Σασμού όμως ήταν η αφορμή, να τον λατρέψουν οι  τηλεθεατές και να γίνει πασίγνωστος. Θες η γνήσια προσωπικότητα του που έχει υιοθετήσει τις Κρητικές παραδόσεις, θες η αγάπη του και η πίστη του για τη γυναίκα, θες η γοητεία του; Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα έχουν συνθέσει ένας ήρωα που από την πρώτη κιόλας σκηνή του στη σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ