Βίντεο ντοκουμέντο: η επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη - Πως ο δράστης τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό - Οι φλόγες

Ο δημοσιογράφος δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. 

Αγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, σε Αργυρούπολη και Κυψέλη, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τς ΕΛΑΣ, τα γκαζάκια που τοποθέτησαν οι δράστες εξερράγησαν και στις δύο περιπτώσεις στις 02:30, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη.

 

 

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τα δύο περιστατικά.

«Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

 

 

Όπως είπε, εάν η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας, η φωτιά θα μπορούσε να μπει μέσα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου ζει η πεθερά του, η οποία τυγχάνει να απουσιάζει.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά. «Πριν κανένα χρόνο είχα απειλητικά μέιλ, είχε επικοινωνήσει η Αστυνομία να μου πει αν θέλω αστυνομική συνοδεία, μάλιστα μου είχαν εγκρίνει έναν αστυνομικό και είπα δεν θέλω, δεν νιώθω καλά να έχω έναν άνθρωπο να είναι η σκιά μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ, το επάγγελμα έχει κινδύνους. Να μη μιλώ επειδή μου έκαψαν την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

 

 

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να αφήνει μια τσάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος. Δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζουν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από την τσάντα και στη συνέχεια ακολουθεί η ισχυρή έκρηξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ