Bella Hadid: «Επέστρεφα σε άντρες ή γυναίκες που με είχαν κακοποιήσει - άρχισα να μην έχω όρια σεξουαλικά & συναισθηματικά» (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε σε poadcast το 25χρονο supermodel

Η Bella Hadidi μιλώντας στο podcast VS Voices της Victoria's Secret, είπε ότι στο παρελθόν έχει υποστεί «κακοποίηση».

«Συνεχώς επέστρεφα σε άντρες - και επίσης σε γυναίκες - που με είχαν κακοποιήσει, και εκεί ήρθε το people-pleasing (η τάση του να ευχαριστείς τους άλλους, αμελώντας τον εαυτό σου)» ανέφερε το 25χρονο supermodel και επιχειρηματίας.

Άρχισα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά, αλλά μετά πέρασε και στον χώρο εργασίας μου (...) Δεν ήθελα να συναναστραφώ με κανέναν - δεν ήθελα να έχω φίλους, δεν ήθελα να έχω οικογένεια.

 Άρχισα να είμαι people-pleaser στη δουλειά μου και σημασία για μένα είχε η γνώμη όλων των άλλων εκτός από τη δική μου, γιατί ουσιαστικά έβαζα την αξία μου στα χέρια των άλλων και αυτό γινόταν σε βάρος της» πρόσθεσε, σύμφωνα με το People.

Νωρίτερα στη συνέντευξη, είπε ότι ένιωθε ότι η φωνή της δεν ήταν τόσο σημαντική όσο των ανδρών γύρω της, όταν ήταν νεότερη και πώς αυτό επηρέασε τις σχέσεις της αργότερα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 

«Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακουγόταν ποτέ μεγαλώνοντας. Τώρα είμαι σε θέση να μιλάω ανοιχτά και να λέω τη γνώμη μου, ειδικά μέσα στις σχέσεις μου και την οικογένειά μου. Μεγάλωσα γύρω από άντρες -είτε μέσα στις σχέσεις είτε με την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο- όπου μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από την δική τους».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 

 

Ακόμα το μοντέλο, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον τραγουδιστή The Weekend, είπε ότι αυτό επηρέασε τις σχέσεις της: «Στη συνέχεια, χωρίς να έχω τα όρια να μπορώ να κρατήσω τον εαυτό μου και να ακούγεται η φωνή μου, με επηρέασε πολύ έντονα στις ενήλικες σχέσεις μου και το νευρικό μου σύστημα  κατέρρεε.  Ήταν σαν ή να μαλώνω ή να φεύγω. Ή θα σιωπούσα και θα έκλαιγα ή θα έκανα μια έκρηξη και θα έφευγα».

Επίσης πρόσθεσε ότι η ψυχοθεραπεία και ο διαλογισμός ήταν σημαντικά θεραπευτικά εργαλεία για εκείνη, εκτός από τα διαλείμματα που έκανε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχα αρκετά breakdown και burnout για να το ξέρω αυτό: αν δουλεύεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, περνάς χρόνο μόνος για να καταλάβεις τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα σου, θα είσαι πάντα σε θέση να κατανοείς ή να μαθαίνεις περισσότερα για πόνο σου και πώς να τον χειριστείς» πρόσθεσε ενώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ