Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια απαιτητική μέρα & χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ειδικά σε βιασύνη, παρόρμηση & ατυχήματα

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη από χθες στο ζώδιο του Υδροχόου, έτοιμη να σχηματίσει τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και οι όψεις που πραγματοποιεί με τον Ουρανό (τετράγωνο) και τον Κρόνο (σύνοδος) ενεργοποιούν την κυρίαρχη όψη της περυσινής και ως έναν βαθμό και της φετινής χρονιάς, το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό.

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν μας επιτρέπει να σημειώσουμε πρόοδο

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα την πρώτη του κιόλας ημέρα. Ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό και σας δίνει μια γεύση του τι θα φέρει παρακάτω ο μήνας και πώς θα γεννηθεί μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Αυτή η έντονη Νέα Σελήνη σάς καλεί να επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο σας σε συνεργασίες, φιλίες, ομάδες, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους, ώστε να διαμορφώσετε ένα πιο αξιόπιστο ανθρώπινο δίκτυο που σας υποστηρίζει, αλλά και να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Από τη μια η επιθυμία σας για ένα πιο υπεύθυνο και ίσως ηγετικό ρόλο στη δουλειά και από την άλλη η αυτονομία, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση σας μάχονται πρώτα μέσα σας και κατόπιν στις συνθήκες που συναντάτε. Μάλιστα σήμερα ή αύριο μπορεί να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτή την κόντρα όπως εκδηλώνεται στις συνθήκες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ιδέες, νέα δεδομένα κόντρα σε παλιές ιδέες και ριζωμένες αντιλήψεις, αυτή στην ουσία είναι η διαμάχη του Κρόνου με τον Ουρανό, που ήταν η κυρίαρχη όψη του 2021 και εν πολλοίς και του 2022. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα την ενεργοποιεί με κάποιο τρόπο. Αυτή η Νέα Σελήνη σάς καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να γίνετε πιο ευέλικτοι σε σχέση με τις πεποιθήσεις σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ