Schiaparelli - An Age of Discipline: Ο Οίκος έφερε το... «άγγιγμα του Μίδα» στο Παρίσι (φωτό -βίντεο)

Ο οίκος Schiaparelli άνοιξε την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι...

O οίκος Schiaparelli, άνοιξε τη Δευτέρα (24/1) την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Με την συλλογή "An Age Of Discipline"  ο creative director Daniel Roseberry μάς εισάγει σε μία νέα εποχή για την ιστορία του οίκου.

 

 

 

 

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι συλλογές του Schiaparelli, έχουν μια δόση πολυτέλειας και χλιδής. Αυτό ακριβώς ήταν λοιπόν και το concept της νέας του συλλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. 

 

 

 

 

 

 

Το μαύρο και το λευκό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του σχεδιαστή, ο οποίος παρουσίασε μία συλλογή μακριά από τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, στις οποίες μας είχε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Daniel Roseberry άνοιξη/καλοκαίρι 2022 περιλάμβανε μοντέλα που κουβαλούσαν κεφάλια σμιλεμένα σε πολυτελείς τσάντες και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Φεβρουαρίου Maty Fall να κλείνει την επίδειξη με ένα χρυσό φόρεμα με καρφιά. 

 

 

 

 

 

 

«Ξαφνικά το χρώμα έμοιαζε λάθος στα μάτια μου. Όπως και ο όγκος.

 

 

Όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, για να επικοινωνήσουν το μεγαλείο της υψηλής ραπτικής και της δεξιοτεχνίας ξαφνικά φάνταζαν ανούσια και επιφανειακά», δήλωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ