Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ποια είναι τελικά η Emily Cappiello: Το άρθρο για τον καθημερινό αυνανισμό της , έγινε viral - Πόσα κιλά έχασε & ποια είναι η ειδικότητα της (φωτό - βιντεο)

Έγραψε για την εμπειρία της...

Ποια είναι τελικά η Emily Cappiello, η γυναίκα που έγινε πασίγνωστη επειδή αυνανιζόταν κάθε μέρα για μια εβδομάδα και αποκάλυψε τα αποτελέσματα που είχε αυτό στον οργανισμό της και την υγεία της!

Η Emily είναι συγγραφέας/εκδότης, social media maven και ειδικός στα ψηφιακά μέσα. Επίσης είναι travelfood and wine blogger. Να σημειώσουμε πως πιστεύει στην αληθινή αγάπη και είναι καλοφαγάς. 

Αγαπάει τον καφέ, όπως λέει και η ίδια στο Popsugar, το σκυλάκι της και τη φωτογραφική της μηχανή - και τα τρία πάρα πολύ. Λέει όλες τις ιστορίες με τα χέρια της. Δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το iPhone της.

Η Emily Cappiello πήγε σε καθολικό σχολείο. Η ζωή της έμοιαζε λίγο με την σκηνή στο Mean Girls όπου ο Coach Carr, ο καθηγητής σεξουαλικής αγωγής που έλεγε στους μαθητές του πως και μόνο στη σκέψη ότι κάνουν σεξ, θα πεθάνουν. Βλέποντας το παρακάτω απόσπασμα, θα μπορέσεις να καταλάβεις πώς μεγάλωσε.

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα της τα άρθρα στο Popsugar

Περνώντας τα χρόνια και κάνοντας την επανάστασή της, περισσότερο από όσο θα ήθελαν οι γονείς της, δεν έχασε τη σεξουαλικότητά της και άρχισε κάποιες αδέξιες σεξουαλικές δραστηριότητες με κάποια χαριτωμένα (και κάποια όχι τόσο χαριτωμένα) αγόρια. Από πολύ νωρίς όμως συνειδητοποίησε ότι ο αυνανισμός θα ήταν το κλειδί στην ικανοποίησή της.

Φυσικά, πριν ξεκινήσει το “πείραμά” της συμβουλεύτηκε την Kate Thomas, PhD., APRN, διδάσκαλο της ψυχιατρικής και συμπεριφορικής επιστήμης στο Johns Hopkins University School of Medicine για να είναι σίγουρη ότι δεν θα εξαντλούσε τον εαυτό της για να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

“Οι ερωτικές επιθυμίες και ορέξεις των ανθρώπων ποικίλλουν, οπότε όταν θέλουμε να προσδιορίσουμε το πόσο πολύ είναι το πολύ δεν είναι ξεκάθαρο. Τα όρια που κάποιες φορές προτείνονται από τους ανθρώπους γενικά, καθώς και από τους επαγγελματίες υγείας, είναι περισσότερο θέμα οπτικής. Είναι κυρίως κοινωνικές ή αξιακές θέσεις παρά μια πραγματική γραμμή που βασίζεται στην επιστήμη και σε ενδελεχή έρευνα”, υπογράμμισε η Kate Thomas για τον αυνανισμό. “Υπάρχουν πολλά γνωστά οφέλη. Είναι μια απόλυτα ασφαλής σεξουαλική συμπεριφορά.

Είναι μια εναλλακτική για κάποιον που δεν έχει σύντροφο. Είναι ένας τρόπος να βιώσει και να εκφράσει κάποιος την σεξουαλικότητά του. Είναι ικανοποιητικό και χαλαρωτικό. Μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να μάθει το σώμα του και πώς να ανταποκρίνεται σε αυτό”.

Έχοντας, λοιπόν, το ΟΚ από την ειδικό την ρώτησε τι θα συνέβαινε αν άρχισε να της αρέσει αυτή αλλαγή στη ρουτίνα της και την συνέχιζε και μετά την πρώτη εβδομάδα. Η ανησυχία της συντάκτριας του Popsugar ήταν να μην χάσει την ικανοποίηση που προκύπτει από τον οργασμό την επόμενη φορά που θα έκανε σεξ με έναν παρτενέρ.

Tι έγινε μετά από μια εβδομάδα

Μετά από μια εβδομάδα αυνανισμού συνειδητοποίησα ότι τα συνολικά αποτελέσματα ήταν ελάχιστα και ήταν πιο αισθητά μετά από έναν πρωινό αυνανισμό παρά από ό,τι έναν βραδινό.

Αφού το έκανα το πρωί, ένιωθα λίγο πιο συγκεντρωμένη και αποφασισμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα άλλο εκπληκτικό που μου συνέβη είναι το γεγονός πως έπιασα τον εαυτό μου να κάνει καλύτερες επιλογές για το σώμα μου.

Προτίμησα τα μαθήματα γυμναστικής από τα ποτήρια κρασιού και έτρωγα πιο λίγο. Όλο αυτό την έκανε να νιώθει περισσότερο σέξι και σε συνδυασμό με κάποια πρόσφατα κιλά που έχασε την βοήθησε υποσυνείδητα.

Κλείνοντας το άρθρο της αναφέρει πως ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έχει ο αυνανισμός, την κάνει για λίγα λεπτά να νιώθει υπέροχα και όλοι αξίζουν να νιώθουμε υπέροχα κάθε μέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ