Έτοιμη για τον θρόνο η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Η σύζυγος του διαδόχου κλείνει τα 50 & ποζάρει με royal τουαλέτα (φωτό)

Τα νέα πορτρέτα που έδωσαν στη δημοσιότητα

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας πόζαρε φορώντας μια τουαλέτα που αρμόζει σε μια μέλλουσα βασίλισσα, με αφορμή τα γενέθλιαά της.

Η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Φρειδερίκου κλείνει το Σάββατο 5/2 τα 50 και το παλάτι έχει δημοσιεύσει μεταξύ άλλων πορτρέτα εκείνης και του άνδρα της, που είναι ο μεγάλος γιος της βασίλισσας Μαργαρίτας.

Φωτογραφίες: Instagram/? Hasse Nielsen ©

 

Εκτός από ένα ολόκληρο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων – κάποιες από τις οποίες έπρεπε να αναβληθούν λόγω της πανδημίας του Covid-19 – αυτή η επέτειος σηματοδοτείται και με την δημοσίευση των πορτρέτων αυτών, στα οποία βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει μαζί αλλά και ξέχωρα.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με το Paris Match, τραβήχτηκαν στο παλάτι, όπου μένουν και το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Amalienborg στην Κοπεγχάγη, από τον φωτογράφο Hasse Nielsen. 

Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας και η σύζυγός του από την Αυστραλία φορούν επίσημα ρούχα, με την Μάιρη να εντυπωσιάζει με την λαμπερή θαλασσί τουαλέτα και την λουλουδένια τιάρα της.

Δείτε ολες τις εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Με αφορμή τα γενέθλια της royal έχουν επίσης αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της οικογένειας στο Instagram μερικές ακόμα φωτογραφίες της, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο μιλά για το νέο νοσοκομείο Πάιδων που αναμένεται να ανοίξει το 2025 και το οποίο με αφορμή τα γενέθλιά της θα ονομαστεί Mary Elizabeth's Hospital - The Kingdom for children, young people and pregnant women".

Photo: Franne Voigt, Jesper Sunesen and Tine Harden © - instagram

Να πούμε ότι το ζευγάρι έχει δυο γιους και δυο κόρες: τον Πρίγκιπα Χριστιανό (2005-), την Πριγκίπισσα Ισαβέλλα (2007-), τον Πρίγκιπα Βικέντιο(2011-) και την Πριγκίπισσα Ζοζεφίν (2011-).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ