Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας εκμεταλλευτούμε την Τρίτη, φυσικά έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 12:59 που περνά στους Ιχθύς και με κάποιο τρόπο κάπως θολώνει την κρίση μας ή μας κάνει κάπως αφηρημένους και πιθανώς να ξεχνάμε κάποιες λεπτομέρειες ή να τις παραβλέπουμε.

Το εξάγωνο με τον Άρη και η σύνοδος με τον Δία την ενεργοποιεί στην πορεία και θα αρχίσουμε να νιώθουμε καλύτερα και πιο έτοιμοι να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. 

ΚΡΙΟΣ

Το πρωινό έχει έμφαση στην επικοινωνία, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει λίγο το κλίμα, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς κι έτσι μπορεί να κλείνεστε λίγο, να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά. Το μεσημέρι η Σελήνη μετατοπίζεται στους Ιχθύς και τα θέματα της δουλειάς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ