Τομ Μπρέιντι: ''Αντίο'' στον μεγάλο ποδοσφαιριστή της Αμερικής από τη σύζυγό του Ζιζέλ, τα παιδιά του και τον μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος (φωτό - βίντεο)

Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του

Ο Τομ Μπρέιντι, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση την 1η Φεβρουαρίου.

Ο 44χρονος κουόρτεμπακ με 7 δαχτυλίδια Super Bowl στο ενεργητικό του αποχαιρέτησε με μια σύντομη ανάρτησή του στο Instagram. «Πάντα πίστευα ότι το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση», έγραψε ο Μπρέιντι. 

 

 

«Εάν δεν υπάρχει 100% ανταγωνιστική διάθεση, δεν θα πετύχεις και η επιτυχία είναι αυτό που αγαπώ τόσο πολύ στο παιχνίδι μας. Υπάρχει μια σωματική, πνευματική και συναισθηματική πρόκληση ΚΑΘΕ μέρα που μου επέτρεψε να μεγιστοποιήσω την προοπτική μου. Και έχω προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό τα τελευταία 22 χρόνια. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις για την επιτυχία στο γήπεδο ή στη ζωή.

 

 

Είναι δύσκολο για μένα να το γράψω, αλλά εδώ ταιριάζει: Δεν πρόκειται να κάνω πλέον ανταγωνιστική αυτή τη δέσμευση. Μου άρεσε η καριέρα μου στο NFL και τώρα είναι καιρός να εστιάσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή μου.»

 

 

Ο Μπρέιντι ευχαρίστησε τους πρών συμπαίκτες και προπονητές του και είπε στους τωρινούς στην Τάμπα Μπέι ότι τους αγαπούσε στο μέγιστο βαθμό, απέδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γενικό διευθυντή των "Buccaneers", Τζέισον Λιχτ, τον προπονητή Μπρους Αριανς, τον προσωπικό γυμναστή Άλεξ Γκερέρο και τον ατζέντη του, Ντον Γι, στους γονείς του και στη σύζυγό του, Ζιζέλ.

 

 

Και η σύζυγός του όμως, η γαζέλα Ζιζέλ Μπούντχεν θέλησε με την δική της σειρά να ''αποχαιρετήσει'' τον σύζυγό της. Ανεβάζοντας στο Instagram μια οικογενειακή τους φωτογραφία έγραψε: ''Είμαι τόσο περήφανη για εσένα και για όλα όσα χρειάστηκε να ξεπεράσεις, σωματικά και συναισθηματικά όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω δέος για την αφοσίωσή σου και για όλα όσα έχεις πετύχει.

 

 

Αγαπάς αυτό που κάνεις και αφήνεις πίσω σου μια κληρονομιά που αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές'', είπε μεταξύ άλλων. 

 

 

Στην φωτογραφία όπως θα δείτε είναι και τα δύο τους παιδιά τον Μπέντζαμιν Μπρέιντι (9 Δεκεμβρίου 2009) και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι (5 Δεκεμβρίου 2012). Να σημειώσουμε πως στην φωτογραφία είναι και ο μεγαλύτερος γιος του ποδοσφαιριστή, Jack, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

Τον Τομ Μπρέιντι ήθελε να αποχαιρετήσει και ο μεγιστάνας Jeff Bezos. O τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ανάρτησε στο Instagram του μια φωτογραφία με την σύντροφό του Λόρεν Σάντσες.

 

 

Φορώντας ένα φούτερ που έγραφε ''Brady'' έγραψε στην ανάρτηση: '' Συγχαρητήρια @tombrady, θα σε ενθαρρύνουμε, εξίσου σκληρά στα επόμενα κεφάλαια της ζωής σου''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ