Η Τζώρτζια των «Μπλε» νονά του άτυχου σκιέρ: Το αντίο στον βαφτισιμιό της Ερμή που «χάθηκε» στα 21 του (βίντεο)

«Καλό ταξίδι μου αγόρι μου»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για τον χαμό του 21χρονου Ερμή, που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή όταν έπεσε σε χαράδρα στα Τζουμέρκα, έκανε η Τζώρζτια Κεφαλά, η οποία και είχε βαφτίσει τον νεαρό αναρριχητή και σκιέρ.

Η κηδεία του 21χρονου έγινε χθες Τρίτη, σε κλίμα οδύνης, με την μητέρα του αδικοχαμένου Ερμή να «λυγίζει». Στο τελευταίο αντίο βρέθηκε και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε» που αποχαιρέτησε με την σειρά της τον αγαπημένο της βαφτισιμιό.

Photo: Instagram/ermis_theo

Η Τζώρτζια μετά την κηδεία δημοσίευσε στην σελίδα της στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο μιλάει για το πνευματικό της παιδί, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι χάθηκε άδικα από τα λάθη και τις παραλείψεις. «Καμία συνεννόηση μεταξύ του ελικοπτέρου, που ήρθε πέντε ώρες μετά, με την ΕΜΑΚ» σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Ποτέ δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» θα πει ακόμα προσθέτοντας ότι «το έλκηθρο το φορτώθηκε ο πατέρας του, σε συνδυασμό με ένα φίλο, αθλητή επίσης».

«Καλό ταξίδι μου αγόρι μου» λέει ακόμα στον αδικοχαμένο Ερμή, «άλλος ένας νέος έσβησε στα βουνά..».

 

 

O Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος καταγόταν από μια καθαρά ορειβατική και αθλητική οικογένεια με τον πατέρα του Γιάννη (προπονητής αναρρίχησης της Εθνικής Ελλάδος) και την μητέρα του Μαρίνα, να έχουν μεγάλη ιστορία σαν αθλητές, σαν ορειβάτες, αλλά και σαν διοργανωτές αγώνων.

 

 

Είχε μεγαλώσει μέσα στα σπορ βουνού και στους αγώνες. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με όλα τα σπορ του βουνού, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να επικεντρωθεί στην αγωνιστική αναρρίχηση. Μάλιστα μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο τα τελευταία οκτώ χρόνια μετακόμισε μόνιμα με την οικογένεια του στο ορεινό χωριό Άγναντα στην Ήπειρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ