Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Το show του Jean Paul Gaultier ήταν φαντασμαγορικό - Η νέα του συλλογή έρχεται ξεκάθαρα από το μέλλον (φωτό)

 Ο Jean Paul Gaultier γιόρτασε όλες τις γυναίκες στο σόου υψηλής ραπτικής του.

Η ζωή επέστρεψε ξανά στο Παρίσι, αφού εκέι πλέον χτυπά η καρδιά της Μόδας. Οι πασίγνωστοι οίκοι παρουσιάζουν τις συλλογές τους και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Jean Paul Gaultier.

Σε μια κλήση μέσω FaceTime μια ημέρα πριν, ο Glenn Martens, Creative Director του Y/Project αποκάλυψε το όραμά του για την υψηλή ραπτική του Gaultier.

 

 

 

 

 

 

Ο Martens έκανε αυτό που κάνει τόσο καλά: να αποπνέει χάρη (και χιούμορ) υπό πίεση. Και η πίεση είναι όντως μεγάλη. "Προφανώς, με την υψηλή ραπτική, το τελειώνεις (το ρούχο) το λεπτό πριν βγει στην πασαρέλα", είπε γελώντας ο Martens. "Έτσι, είμαστε λίγο αγχωμένοι, αλλά όχι για πρώτη φορά". 

 

 

 

 

 

 

Στη νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 βλέπουμε extravagant πινελιές. Δημιουργίες που έρχονται από το μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βέλγος σχεδιαστής είναι γνωστός για τις πειραματικές του προσεγγίσεις στην δημιουργία ρούχων. Σε αυτή τη συλλογή, οι καινοτόμες υπογραφές του αντηχούν παντού, ενώ παράλληλα τιμούν την ξεχωριστή παρουσία του Gaultier. (Ο κορσές και οι ρίγες!)

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα είναι μια αναζωογονητική και χαριτωμένη συλλογή του Οίκου που θα παραμείνει στο μυαλό μας για τους επόμενους μήνες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ