Adele: Mια ευτυχισμένη γυναίκα που ο έρωτας και το νέο της σώμα την κάνουν να χαμογελάει πλατιά - Τι ανακοίνωσε; (φωτό)

Η ρομαντική γνωριμία με τον νέο της σύντροφο... 

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα ημέρες από τότε που η Adele με κλάματα στα μάτια ανακοίνωσε στους φανς της μέσω του Inastagram της πως οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την Παρασκευή (21/1) στο Λας Βέγκας δεν είναι έτοιμες και έτσι ακυρώνονται. 

Ποιος είναι όμως ο λόγος που δεν κατάφεραν να τις ετοιμάσουν;  Όπως είπε η πασίγνωτη τραγουδίστρια σχεδόν η μισή της ομάδα νοσεί με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ''Λυπάμαι τόσο πολύ αλλά η παράσταση δεν είναι έτοιμη''.

 

 

''Η μισή ομάδα μου έχει Covid και είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε τις παραστάσεις'' τόνισε η Adele, σημειώνοντας πως ήταν ξύπνια 30 ώρες για να σωθεί η παραγωγή αλλά ''μου τελείωσε ο χρόνος''.

''Λυπάμαι, είναι τελευταία στιγμή. Είναι τόσο αναστατωμένη, ειλικρινά ντρέπομαι, λυπάμαι για όλους όσους ταξίδεψαν'', συνέχισε η Adele και πρόσθεσε πως οι συναυλίες που ακυρώθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν και πως η παράσταση θα ολοκληρωθεί''.

Θα ήταν οι πρώτες συναυλίες της Adele εδώ και πέντε χρόνια.

Τα εισιτήρια κόστιζαν από 85 έως 685 δολάρια και η ίδια, σύμφωνα με το BBC, πρόκειτο να έχει απολαβές 500.000 λιρών.

 

 

Το πρόγραμμα συναυλιών Las Vegas Weekends with Adele ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.

Λίγες ημέρες αργότερα ακρύρωσε και την εμφάνισή της στα BRIT Awards 2022.

Tα πράγματα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει και η ίδια προέβει σήμερα σε μια νέα ανακοίνωση. 

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην σκηνή των λαμπερών βραβείων BRIT Awards 2022 , στα οποία είναι και υποψήφια σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

Με μια ανάρτηση της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε τα ευχάριστα με τους θαυμαστές της γράφοντας: '' 

 

 

Γεια σας, είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί θα εμφανιστώ στα Brits (βραβεία) την επόμενη εβδομάδα!! Και θα περάσω επίσης να δω τον Graham για μια κουβέντα στον καναπέ όσο θα είμαι στην πόλη! Ανυπομονώ να το δω! Ω, και ο Rich στέλνει την αγάπη του''. 

Όσοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Rich, έχουν χάσει επεισόδια. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και 8 μήνες περίπου με τον αθλητικό μάνατζερ Rich Paul.

H πρώτη τους, κοινή εμφάνιση έγινε τον Ιούλιο στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns. 

 

 

Instagram/adele

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2021, η Adele ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Το πολυπόθητο post απεικόνιζε την λαμπερή τραγουδίστρια να ποζάρει στον φακό ενός φωτογραφικού θαλάμου αγκαλιά με τον Paul.

Όπως ήταν φυσικό το post συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατ. likes. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ