Ο David Beckham έγινε σεφ & ανταγωνίζεται τον Gordon Ramsay: Παρουσιάζει με καμάρι Sweet and sour Mandarin Fish (βίντεο)

Τι αποκάλυψε σε poadcast για τις διατροφικές σηνήθειες της γυναίκας του;

Την κουζίνα του διάσημου Βρετανού σεφ Gordon Ramsay δανείστηκε για λίγο ο David Beckham που έφτιαξε Sweet and sour Mandarin Fish.

Στο Intagram του ο άσσος της μπάλας έχει μοιραστεί με τους 71 εκατομμύρια followers του ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να μαγειρεύει.

«Έμαθα ένα νέο πιάτο για τον εορτασμό της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς… Γλυκόξινο ψάρι Mandarin ??… πρέπει να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για το πώς έγινε ??. Ευχαριστώ που με άφησες να χρησιμοποιήσω την κουζίνα σου @gordongram #LunarNewYear» έγαρψε στο post ο σταρ των γηπέδων που έμαθε την συγκεκριμένη συνταγή με αφορμή τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς, που ήταν την πρώτη Φεβρουαρίου.

Ταλαντούχος σε πολλούς τομείς λοιπόν ο πάντα γοητευτικός David Beckham που ευχήθηκε μάλιστα για το νέο έτος στα κινέζικα!

Μια συνταγή βέβαια για την Σεληνιακή Πρωτοχρονιά έχει δημοσιεύσει και ο Gordon Ramsay στο δικό του Instagram!

Τι αποκάλυψε για τις διατροφικές συνήθειες της Vitcoria ο David Beckham;

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται ότι η τραγουδιστρια των Spice Grils «τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια», προς μεγάλη απογοήτευσή του.

Ο 46χρονος , ομολόγησε ότι αυτός και η σχεδιάστρια μόδας έχουν μοιραστεί φαγητό από το ίδιο πιάτο μόνο μία φορά όλα αυτά τα χρόνια - με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας να αποκαλεί το περιστατικό "καταπληκτικό" και μια από τις αγαπημένες του αναμνήσεις.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί. Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω όλοι να το δοκιμάσουν» εξήγησε ο μπαμπάς των τεσσάρων στο podcast του River Cafe Table 4, σύμφωνα με την Mirror.

«Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Victoria, τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα απομακρυνθεί από αυτά».

Όπως πρόσθεσε μόνο μια φορά η 47χρονη σταρ χαλάρωσε τη συνήθη διατροφή της και απόλαυσε μια-δυο μπουκιές από το πιάτο του συζύγου της. «Η μόνη φορά που μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν όταν ήταν έγκυος με τη Harper και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα», θυμήθηκε με αγάπη.

«Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε» πρόσθεσε.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ