Μόνο η Jennifer Lopez μπορεί να φοράει αυτή τη φούστα - το σώμα της σαν γλυπτό με γυμνασμένα τα επίμαχα «πιασίματα» (φωτό)

Ποζάρει με ένα άκρως αποκαλυπτικό outfit

Μόνο η Jennifer Lopez με τις περίφημες καμπύλες της και το γυμνασμένο (σε κάθε πιθανό σημείο) σώμα της θα μπορούσε να φορέσει αυτό το outfit και να το απογειώσει!

Άλλωστε η 52χρονη σταρ με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο (εκεί γεννήθηκαν οι γονείς της, εκείνη ήρθε στον κόσμο στο Μπρον της Νέας Υόρκης) είχε «πιασίματα» πριν έρθουν στο προσκήνιο οι Kardashians.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας προμοτάρει τώρα τη νέα της ταινία Marry Me, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Maluma και τον Owen Wilson.

Την Τρίτη λοιπόν μοιράστηκε με τους 194 εκατομμύρια followers της στα stories στο Instagram νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συνέντευξής της στους New York Times, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει με ένα άκρως αποκαλυπτικό outfit, αφού φορά μια Grace Ling μαύρη φούστα με κοψίματα και άνοιγμα στους γοφούς, καθώς και ένα cut out τοπάκι στο ίδιο χρώμα. Το σώμα της είναι σαν γλυπτό!

Κατασκευασμένο από ελαστικό και άνετο υλικό ζέρσεϊ, το ρούχο έπεφτε χαμηλά στους γοφούς, με μια μεταλική λεπτομέρεια να κρύβει το επίμαχο σημείο και λεπτές τιράντες που έδεναν πίσω από το λαιμό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ