Σκοτώθηκαν για μια μπριζόλα! Καρεκλοκαυγάς σε εστιατόριο επειδή άδειασε ο μπουφές - το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Μια βραδινή έξοδος την Παρασκυεή εξελίχθηκε σε μάχη σώμα με σώμα

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σε εστιατόριο της Πενσιλβανία στις Ηνωμένες Πολιτείες και όλα αυτά γιατί τελείωσαν οι μπριζόλες!

Μια βραδινή έξοδος την Παρασκυεή εξελίχθηκε σε μάχη σώμα με σώμα, με το βίντεο από τον καυγά να κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου και να γίνεται viral. 

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Eyewitness News δείχνει τους πελάτες να φωνάζουν, να σπρώνχονται, ακόμα και να πετούν καρέκλες.

Σύφωνα με το philadelphia.cbslocal.com, πρώην υπάλληλος του μαγαζιού ανέφερε ότι του είπαν ότι πιθανόν ο καυγάς να ξέσπασε όταν κάποιος από τους πελάτες παραπονέθηκε καθώς τελείωσαν οι μπριζόλες από τον μπουφέ. 

 «Όλα έγιναν επειδή τελείωσαν οι μπριζόλες. Κάποιος έκλεψε στη σειρά για το σερβίρισμα και τις πήρε όλες» φέρεται να είπε, ενώ στο  βίντεο ακούγεται ένας άνδρας να λέει: «Το μόνο που ήθελα ήταν μια μπριζόλα».

Στο εστιατόριο Golden Corral είχε «all-you-can-eat», δηλαδή φάει όσο θες και ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο φαγητό.

Η αστυνομία του Μπενσαλέμ επιβεβαιώσε ότι πάνω από 40 άτομα συμμετείχαν στον καυγά και πως αυτός ξεκίνησε από μερικούς πελάτες που άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ