Οι ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια: Διάθεση για αλλαγές & νέα ξεκινήματα στις σχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας αυτό το μήνα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με  διάθεση για αλλαγές και νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μας, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου.

Οι όψεις της Νέα Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μάς δείχνουν ότι πρόκειται για μια στιγμή αφύπνισης και συνειδητοποιήσεων, οι οποίες μπορεί να μας ξεβολέψουν και να μας ταρακουνήσουν, αλλά είναι αναγκαίες για την εξέλιξη μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μάς δίνει το κίνητρο να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας και να τολμήσουμε να απελευθερωθούμε από δεσμά που μας κρατάνε πίσω. Ταυτόχρονα όμως καλούμαστε να είμαστε προσγειωμένοι και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και λογική, πριν βιαστούμε να κάνουμε ριζοσπαστικές κινήσεις. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα βρίσκεται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 03/02/2022

. Από τις 04/02/2022 όμως θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μας με τους άλλους και θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες παρέμεναν στάσιμα.

Στις 14/02/2022 ο Ερμής θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επαναφέρει ζητήματα που μας απασχόλησαν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε και να τα επιλύσουμε με πιο ξεκάθαρη και αντικειμενική ματιά. Στις 16/02/2022 η Αφροδίτη, σε ορθή πορεία πλέον, θα συναντήσει τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Αν σκεφτούμε ότι και οι δύο αυτοί πλανήτες σχετίζονται άμεσα με τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα, τότε καταλαβαίνουμε ότι θα ζήσουμε παθιασμένες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις μέσα στις σχέσεις μας. Θα γεννηθούν ή θα αναβιώσουν έρωτες και θα νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε τα θέλω μας, ενώ θα είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε.

Ωστόσο, το ζώδιο του Αιγόκερου μας καλεί να έχουμε μέτρο σε ό,τι κάνουμε και να αποφύγουμε τις επιπολαιότητες και τις υπερβολές. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα ρίχνει φως στις επιθυμίες της καρδιάς μας και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να νιώθουμε ξεχωριστοί μέσα στις σχέσεις μας.

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι θερμή και δοτική και έχει μια δόση δραματοποίησης, διότι τα αντιλαμβάνεται όλα μέσα από ένα πολύ υποκειμενικό πρίσμα. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Υδροχόο έχει την ικανότητα να αποστασιοποιείται και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ορθολογιστικά, αφού τα έντονα συναισθήματα θεωρούνται αδυναμία για εκείνον. Καλείστε λοιπόν να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτό το δίπολο, χωρίς όμως να καταπιέσετε την ανάγκη σας για αυτοέκφραση.

Στις 18/02/2022 ο Ήλιος περνάει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και μας βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας και να συναισθανθούμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

Τώρα θα μπορέσουμε να βάλουμε στην άκρη για λίγο τον εγωισμό και δεν θα διστάσουμε να θυσιάσουμε τις προσωπικές μας επιθυμίες για τους άλλους και για το καλό της σχέσης μας. Το ζώδιο των Ιχθύων μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας και κάποιες φορές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να αφεθούμε.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου την 1η Φεβρουαρίου, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις φιλίες, τις ομάδες και την κοινωνική σας ζωή και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και γεγονότα που θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα σε αυτούς τους τομείς.

Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σας τώρα με έναν τρόπο εντελώς απρόσμενο ή μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τις ήδη υπάρχουσες φιλίες και να αλλάξετε στάση απέναντι σε κάποια άτομα. Η είσοδος του Ερμή, σε ορθή πορεία πλέον, στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/2 θα φέρει εξελίξεις σε καταστάσεις που παρέμειναν στάσιμες και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε.

Εάν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας κοινής παρέας, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας.

Στις 16/2 με τη φλογερή Πανσέληνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα λάμψετε και θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και έντονο σεξαπίλ. Μέσα στις σχέσεις σας αναζητάτε την αποδοχή και την επιβεβαίωση από το έτερον ήμισυ, όμως προσέξτε τις υπερβολές και τις δραματικές αντιδράσεις, διότι θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Από τις 18/2 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και εγκαινιάζει μια πιο ήσυχη περίοδο για εσάς. Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για δράση, όμως θα μπορέσετε να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρος από τον προηγούμενο, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, έχει γυρίσει ήδη σε ορθή πορεία από τις 29/1 και τώρα επανέρχεται και ο Ερμής ορθόδρομος από τις 4/2 στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να ξεκαθαρίσετε ποια είναι η αλήθεια και να πάρετε απαντήσεις σε μία κατάσταση που σας δημιουργούσε σύγχυση. Θα ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετική σκέψη και θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια είτε είστε μόνοι είτε βρίσκεστε σε μια σχέση. Στις 16/2 η παθιασμένη σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου, μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα με χιλιομετρική απόσταση ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και να πείτε ναι σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Στις 16/2 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνετε.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεστε εξαρτημένοι από μια σχέση και να προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις σας στοιχειώνουν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Το φεγγάρι αυτό σας υπενθυμίζει ότι δεν είναι κακό να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας ανάγκες ή να επιθυμείτε αναγνώριση για όσα κάνετε για τους άλλους. Από τις 18/2 η είσοδος του Ήλιους στους Ιχθύς θα εκτοξεύσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με νέες προοπτικές για εσάς, καθώς την πρώτη του μέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα ανανεώσει την πίστη σας στον εαυτό σας και στην ίδια τη ζωή. Θα μπουν στη ζωή σας άνθρωποι οι οποίοι έχουν να σας διδάξουν κάτι σημαντικό ή με κάποιο τρόπο θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας, αρκεί βέβαια να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί.

Στις 4/2 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα επιστρέψει ορθόδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας. Το προηγούμενο διάστημα βγήκαν στην επιφάνεια ανασφάλειες και παράλογες φοβίες οι οποίες δημιούργησαν προβλήματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις, όμως τώρα η κατάσταση θα αρχίσει να εξομαλύνεται και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις σκοτεινές σας σκέψεις.

Μάλιστα, από τις 14/2 που ο Ερμής θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις θα δώσουν τη θέση τους στις αμφιβολίες που σας είχαν κυριεύσει. Στις 16/2 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου σάς καλεί να διώξετε μακριά τοξικούς ανθρώπους ή απωθημένα που δεν οδηγούν πουθενά και να κάνετε χώρο για άτομα τα οποία σας προκαλούν έντονα και παθιασμένα συναισθήματα.

Γύρω από αυτές τις ημέρες, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Άλλωστε δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16/2 στο ζώδιο του Λέοντα σάς κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς, όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις ή κουτσομπολιά τα οποία θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει όλη σας την προσοχή στις ερωτικές και σεξουαλικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με βαθύτερες πλευρές του εαυτού σας ή να συναντήσετε ξανά ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο θα αναμοχλεύσει συναισθήματα που είχατε θαμμένα.

Προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις όσο πιο ψυχρά και αντικειμενικά γίνεται και να μην επιτρέψετε σε ανασφάλειες και απωθημένα να σας κυριεύσουν. Στις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Από εδώ και στο εξής θα μπορέσετε να δώσετε τέλος σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και θα καταφέρετε να κάνετε έναν πιο εποικοδομητικό διάλογο που θα φέρει λύσεις σε προβλήματα. Στις 16/2 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι η κατάλληλη ευκαιρία εάν επιθυμείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή απλώς εάν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε το πάθος σας.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε τώρα ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί του έντονες ερωτικές στιγμές. Στις 18/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει πιο θετικούς και αισιόδοξους. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, η προτεραιότητα σας είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με ένα άτομο το οποίο θα μπει στη ζωή σας με έναν απρόσμενο τρόπο.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τότε μπορεί κάποια γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις να σας ωθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με το ταίρι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε μια ανανέωση και οφείλουν να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

Η ορθή πορεία του Ερμή και η είσοδος του στον Υδροχόο από τις 14/2 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να λύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με το ταίρι σας τις προηγούμενες εβδομάδες, αφού θα είναι πιο εύκολο τώρα να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου.

Στις 16/2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία, τόλμη και αποφασιστικότητα

Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κάνει σημαντικές προσπάθειες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, τώρα θα φανούν οι καρποί των προσπαθειών σας και θα μπορέσετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Εάν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί. Ωστόσο, προσέξτε ιδιαίτερα την αλαζονεία σας και τις εγωιστικές σας τάσεις.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 θα δημιουργήσει έντονη σεξουαλική επιθυμία, αλλά και μια ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να επιβληθείτε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 4/2 και θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας ή να ξεκαθαρίσετε μια ερωτική κατάσταση η οποία σας είχε δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια.

Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε άμεσα και ειλικρινά τα θέλω και τις επιθυμίες σας και να λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Στις 16/2 η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι άκρως ερωτική για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένας νέος έρωτας με ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας και να μοιραστείτε ρομαντικές και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε την ανάγκη να νιώσετε ποθητοί και επιθυμητοί από τους άλλους και κυρίως να είστε ο εαυτός σας και να μη χρειαστεί να προσποιηθείτε.

Από τις 18/2 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ή ο γάμος σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη ανάγκη για μοίρασμα και συντροφικότητα, ενώ αν έχετε κάνει πρόσφατα μια γνωριμία μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο επόμενο στάδιο και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά μαζί του/ης.

ΖΥΓΟΣ

Mε άκρως ερωτική διάθεση ξεκινάει αυτός ο μήνας για εσάς, αφού την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα είστε εξωστρεφείς και εκφραστικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, να φλερτάρετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις.

Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε απίστευτη έλξη και μπορεί όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αν είστε ήδη σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, τότε μπορεί να σας απασχολήσει η απόκτηση απογόνων ή θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας.

Στις 4/2 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που σημαίνει ότι θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα λύσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Θα μπορέσετε τώρα να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δρομολογήσετε ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι, όπως μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση.

Από τις 14/2 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορέσετε να εξομαλύνετε την επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα ζήτημα που το προηγούμενο διάστημα έμοιαζε στάσιμο.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 16/2 φέρνει ρομαντικές στιγμές και δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος την ίδια ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και στον κοινωνικό σας κύκλο και σας φέρνει ευκαιρίες για νέες διαδικτυακές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει το σπίτι, την οικογένεια και τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου. Έχετε ανάγκη από μια αλλαγή μέσα στον χώρο του σπιτιού, η οποία θα έχει αντίκτυπο και στον ψυχισμό σας και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μετακόμισης, ανακαίνισης ή συγκατοίκησης.

Ίσως επίσης να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα και όσους μπορούν να σας κατανοήσουν και να αφήσετε πίσω σας εκείνους που σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Από τις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο εποικοδομητικές και ξεκάθαρες συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Από τις 14/2 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα μπορέσετε να εκφράσετε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας, αλλά και στους οικείους σας και θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα ζήτημα που μπορεί να αφορά το σπίτι σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 16/2 στον Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια εκδρομή και γενικώς να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 18/2 ξεκινάει μια πιο ανάλαφρη και ερωτική περίοδος, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε καλά και να είστε ο εαυτός σας, χωρίς φόβους και ανασφάλειες.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου και για τα υπόλοιπα. ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ