Η γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έβαλε στόχο: Θα χάσω 12 κιλά - Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα, πίνω μόνο νερό (φωτό)

Το ταξίδι για την απώλεια των κιλών της μετά από δύο εγκυμοσύνες. 

Η Mariah Riddlesprigger, είναι το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η γυναίκα που του χάρισε δύο πανέμορφους γιους και τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο. 

Ο κορυφαίος και πιο πολύτιμος παίκτης του NBA, ο δικός μας Greek Freak , έχει μια βασίλισσα στην καρδιά του.

 

 

Η Mariah, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Mariah Danae Riddlesprigger, γεννήθηκε στις 17 Σεπτέμβρη του 1992  και περνάει οτν Γιάννη δύο χρόνια. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως ήταν σπουδαία αθλήτρια στο βόλεϊ και οι βραβεύσεις της , ήταν πολλές και μεγάλες. Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας υπήρξε κι αυτός μπασκετμπολίστας και έπαιζε με την ομάδα του Fresno State University στο τέλος της δεκαετίας του 80.

To ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, τον μικρό  Λίαμ-Τσαρλς Αντετοκούνμπο στις 11 Φεβρουαρίου 2020, ενώ έναν χρόνο μετά απέκτησε και άλλο ένα αγοράκι, στις 18 Αυγούστου το 2021, τον Μάβρικ Σάι . Θέλησαν μάλιστα να κρατήσουν την δεύτερη εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έγινε γνωστή η γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. 

 

 

Η σύντροφος του Giannis έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί τις σκέψεις της για τις αλλαγές στο σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως κάνει δίαιτα για να χάσει τα κιλά που έχει πάρει. Έτσι έγραψε στο post της: ''

«Δύο παιδιά κάτω των δύο ετών είναι μία μεγάλη μετάβαση. Το να συντονίζω το πρόγραμμα ενός βρέφους και ενός νηπίου, να εξισορροπω τον ποιοτικό χρόνο και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας είναι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου», σημείωσε η Mariah Riddlesprigger.

«Και ναι, ξέρω πως οι περισσότεροι από εσάς θα πείτε να δείξω επιείκεια στον εαυτό μου, αλλά αυτά τα παιδιά σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή, δεν βοηθούν με τα συναισθήματά μου. Στο παρελθόν ήμουν αθλήτρια πρώτης εθνικής (σ.σ. η Mariah έπαιζε volley) που έκανα γυμναστική κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Το να παίρνω βάρος κάποτε ήταν αγώνας, αλλά τώρα το να το χάσω, φαντάζει αδύνατο», πρόσθεσε η Mariah Riddlesprigger.

 

 

Η Mariah έγραψε τους στόχους της για αυτή την αλλαγή, όπως το να πίνει μόνο νερό, να κάνει γυμναστική πέντε μέρες την εβδομάδα και να ακολουθήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Όπως έγραψε ακολουθεί το πρόγραμμά της εδώ και 4 εβδομάδες: "Το βάρος δεν έχει αρχίσει να φεύγει αλλά η διαφορά που έχω δει μέσα σε ένα μήνα είναι ενθαρρυντική.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είμαι ικανή να αφοσιωθώ στους στόχους μου. Είμαι στο μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας κιλών της ζωής μου και ο στόχος μου είναι να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν των Bucks. Οπότε ελπίζω αυτό το πρωτάθλημα να κρατήσει, χρειάζομαι όλο τον χρόνο που γίνεται. Μπορεί να είμαι υπερβολικά αισιόδοξη, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μείνω λίγο πίσω ενώ εξακολουθώ να κινούμαι προς τη σωστή κατεύθυνση".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ