And Just Like That - φινάλε: Η Carrie στο Παρίσι με εντυπωσιακή Valentino τουαλέτα και φούξια γάντια (φωτό & βίντεο)

Άφησαν το καλύτερο φόρεμα για το τέλος!

Τα καλύτερα τα αφήνουμε για το τέλος και αυτό μάλλον το γνωρίζει καλά η Sarah Jessica Parker, που φόρεσε μια απίθανη τουαλέτα Velentino, στο φινάλε τουspinoff του Sex and the City, And Just Like That.

Μπορεί το remake της αγαπημένης σειράς των 90ς να μην συγκέντρωσε και τις καλύτερες κριτικές και να στιγματίστηκε παράληλα με τις καταγγελίες κατά του Mr Big, (Chris North) για σεξουαλική επίθεση, ωστόσο ένα είναι σίγουρο: είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Carrie και τις φιλενάδες να φορούν εντυπωσιακά ρούχα.

Photo: Instagram

Από το Μανχάταν, το Μπρονξ και όλους τους ενδιάμεσους δήμους Σε όλους όσους βρέθηκαν στη γέφυρα εκείνη την όμορφη, μακρά χθεσινή νύχτα στο Παρίσι.

Υπήρχαν εκατοντάδες χέρια που συμμετείχαν στη δημιουργία της πρώτης σεζόν του @justlikethatmax. Σηκώνω ένα ποτήρι για κάθε άτομο που πρόσφερε τον χρόνο, το ταλέντο και την αφοσίωσή του. Και στο κοινό μας που μας υποδέχτηκε, πέρασε χρόνο μαζί μας και για το οποίο κοπιάζουμε, είστε ο λόγος που ξυπνούσαμε καθημερινά και πηγαίναμε στη δουλειά, προσπαθώντας να προσφέρουμε μια ιστορία και μια περιπέτεια. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elliott (@scrambledwit)

Cheers, à votre santé. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Χ, SJ» έγραψε με αφορμή το τέλος της σειράς σε ανάρτησή της στο Instagram η Sarah Jessica Parker, ενώ στις φωτογραφίες την βλέπουμε να φοράει την απίθανη costum made δημιουργία του διάσημου οίκου μόδας.

Photo: Instagram

Τη στιγμή που η ηθοποιός είδε το φόρεμα που θα φορούσε στο φινάλε του And Just Like That, δεν χρειάστηκε να ψάξει για άλλα ρούχα! Η Molly Rogers, η σχεδιάστρια κοστουμιών που συνεργάστηκε με την 56χρονη και το υπόλοιπο cast στο spinoff  μίλησε στο InStyle και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την εντυπωσιακή εμφάννιση της ηθοποιού σκηνή της γέφυρας του Παρισιού.

Φωτογραφίες: Instagram

«Ήταν το μόνο φόρεμα που μπήκε στο δωμάτιο» είπε η Rogers, ενώ πρόσθεσε ότι όταν το είδε η SJP, της είπε «μην κοιτάς άλλο (σ.σ. ρούχο)».

Στην τελευταία σκηνή βλέπουμε την Carrie στην περίφημη γέφυρα Pont des Arts - εκεί όπου είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Mr. Big - να πετάει τις στάχτες του τελευταίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elliott (@scrambledwit)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Neal (@jtowwn)

Το φόρεμα ήταν σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, με φουσκωτά μανίκια και έναν μεγάλο φιόγκο στο πίσω μέρος, ενώ το είχε συνδυάσει με φούξια γάντια και σκουλαρίκια. Είχε τέλος τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα εντυπωσιακό κότσο.

Ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, εκτελεστικός παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του And Just Like That, μίλησε για τη σκηνή στην γέφυρα του Παρισιού, σύμφωνα με το People, λέγοντας: 

«Το Παρίσι είναι για ένα όνειρο, είναι για μια επιστροφή. Το όνομα του επεισοδίου είναι "Seeing the Light. Πρόκειται για το φως, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την επιστροφή στο πιο μαγικό μέρος στην καρδιά της, εκτός από τη Νέα Υόρκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ