Οι influencers στα χιόνια για σκι: Με άνδρες και παιδιά η Chiara Ferragni & η Αθηνά Οικονομάκου (φωτό)

Τι καλύτερο από μια χειμωνιάτικη εξόρμηση!

Με το ημερολόγιο να δείχνει 5 Φεβρουαρίου, τι καλύτερο από μια χειμωνιάτικη εξόρμηση για σκι!

Από την Ιταλίδα Chiara Ferrgani, μέχρι την δική μας Αθηνά Οικονομάκου, οι influencers έβαλαν τις στολές τους, πήραν άντρες και παιδιά και μοιράζονται με τους followers τους φωτογραφίες από τα χιονισμένα τοπία και τις ικανότητές τους στο χειμερινό σπορ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Οικονομάκου, η οποία αφού βρέθηκε στο Παρίσι, πήγε στο μαγικό Megève, το ski resort χωριό που βρίσκεται στις Άλπεις της νοτιοανατολικής Γαλλίας, στον ορεινό όγκο του Mont Blanc.

Μαζί της εκτός από καλή παρέα, ήταν και ο αγαπημένος σύζυγος Φίλιππος Μιχαλόπουλος και ο γιος τους, ενώ δεν αποκλείεται να είχαν πάρει μαζί και την μικρότερη της οικογένειας, την κορούλα τους.

Στα χιόνια βρέθηκε όμως και η Ιταλίδα blogger, influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni, που έχει μοιραστεί επίσης με τους πάνω από 20 εκατομμύρια followers της στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Στις εικόνες που ανέβασε την βλέπουμε μαζί με τον άντρα της, τον μουσικό Fedez και τον 3χρονο γιο τους Leo, ενώ να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει ακόμα μια κόρη την Vittoria, η οποία είναι μόλις 10 μηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ