Μαρία Πρωτόπαππα: Συγκινήθηκε η Μαρίνα από τον Σασμό - «Εμπνεύστηκα από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» (βίντεο)

Τι είπε η ηθοποιός για την ερμηνεία της στη σειρά

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η τηλεοπτική «Μαρίνα» της πετυχημένης σειράς του Alpha Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την ίδια συγκινημένη να μιλά για τον ρόλο της.

 «Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική.» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ακόμα πρόσθεσε: «Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της».

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ