Η Σία Κοσιώνη για όλα: Η τηλεόραση & η επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη - «για μένα είναι τέλειος» (βίντεο)

Το είπε η μητέρα της στην εκπομπή της ΕΡΤ

Η Σία Κοσιώνη μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προκατάληψη που υπάρχει σε βάρος της ότι μεροληπτεί πολλές φορές υπερ την κυβέρνησης και τόνισε πως η στάση της μέχρι σήμερα δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

 

 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε και η αγαπημένη της μητέρα με την ίδια να λέει ότι «λάτρευε την οδήγηση» και πώς πήρε το δίπλωμα της μόλις ενηλικιώθηκε. Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που η κόρη της παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων.

«Είναι πολύ αφοσιωμένη στο παιδί της και δεν δέχεται συμβουλές από κανένας» πρόσθεσε.

 

 

Η πολύπειρη δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλη μίλησε από πλευράς της για τη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ με ιδιαίτερα λόγια και την προέτρεψε να μην αλλάξει το επίθετό της.

 

 

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι η τέλεια γυναίκα» είπε επίσης η Σία Κοσιώνη αναφερώνη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια αλλά και οι περισσότερες γυναίκες.

 

 

«Το να πάω από τη δημοσιογραφία στην πολιτική θα ήταν μαζοχισμός» είπε επίσης και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής. 

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχει έρθει σε δύσκολη θέση και έχει αντιμετωπιστεί όχι όπως θα έπρεπε, λόγω του φύλου της. Ακόμη θυμάται το περιστατικό με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

 

 

 

 

 

 

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - η πρώτη τους γνωριμία

Ο καθένας περιέγραψε από τη δική του σκοπιά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζονταν να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Καρπενήσι και η Σία Κοσιώνη σε μία συνέντευξη τον αντιμετώπισε όπως η ίδια παραδέχεται με τρόπο επιθετικό και ειρωνικό.

 

 

 

 

«Ο καθένας το πιάτο του» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για να τονίσει πως ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι η σχέση τους θα έπρεπε να μην τραβά το φώτα της δημοσιότητας και οι δουλειές τους δεν θα έπρεπε να ανακατευτούν.

 

 

 

 

«Η Σία ως μάνα είναι κάτι το συγκλονιστικό» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για την σύζυγό του και μητέρα του γιου τους Δήμου.

Η δημοσιογράφος βλέποντας τον σύζυγό της να μιλά για εκείνη, παρέθεσε και η ίδια όλα αυτά που θαυμάζει και αγαπά σε αυτόν, καταλήγοντας στην φράση «για μένα είναι τέλειος». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ