Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 34 & γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Χαβάη με σέξι outfit - Πως της ευχήθηκε η Βίκυ Καγιά; (φωτό)

Δείτε πως γιόρτασε τα γενέθλιά της... 

Γενέθλια είχε στις 5 Φεβρουαρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το πανέμορφο μοντέλο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο Λος Άντζελες γα διακοπές, ξεκούραση, ενώ έχει επισκεφθεί και πολλούς της φίλους εκεί. 

 

 

 

 

Η παρουσιάστρια του Style Me Up έγινε 34 ετών και θέλησε να κάνει κάτι όμορφο για τον εαυτό της. Έτσι πήγε στην Χαβάη και συγκεκριμένα στο Μάουι,  μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

 

 

 

 

 

Μάλιστα επέλεξε για την περίσταση, ένα μαύρο μίνι φόρεμα με διαφάνειες στο ύψος των γοφών , ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ για αξεσουάρ πέρασε στον λαιμό της μια λευκή γιρλάντα με λουλούδια.

 

 

Πως της ευχήθηκε η Βίκυ Καγιά

Όπως είναι λογικό η Ηλιάνα δέχτηκε άπειρα μηνύματα και ευχές. Μια από τις γυναίκες που της ευχήθηκαν ήταν και η Βίκυ Καγιά!

 Έτσι ευχήθηκε η Βίκυ Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά στράφηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σημείωσε κάτω από το εορταστικό post της: "Χαρούμενα 34!". Το σχόλιο μάζεψε μάλιστα δεκάδες likes.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ