Συγκλονιστικοί οι γονείς του Άλκη Καμπανού: ''Φτάνει πια, να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος - Το παιδί μας ήξερε να αγαπά τους πάντες'' (βίντεο)

Μαθήματα ζωής από τους γονείς του 19χρονου Άλκη... 

"Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν" δηλώνουν οι γονείς του Άλκη, μιλώντας στην ΕΡΤ3 για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και ο πατέρας τη φωτογραφία του Άλκη, ο κ. Καμπανός, όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει στους συνδέσμους και στα γήπεδα, απάντησε ως εξής: «Δεν είναι οι ομάδες, είναι όλος ο κόσμος. Ο κόσμος αποτελεί την ομάδα. Για να αλλάξει θα πρέπει να αλλάξει η ψυχοσύνθεση.

Αυτό που πρότεινα είναι οι δύο ομάδες, ο Αρης και ο ΠΑΟΚ, να κάνουν έναν αγώνα μαζί, συμφιλιωμένοι όλοι οι οπαδοί, οι παίκτες και οι δύο πρόεδροι και στο τέλος να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες, άσχετα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Εμείς στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις».

"Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί, Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός.

«Φτάνει πια, να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος, να σταματήσει, φτάνει πια, να είναι ο Άλκης ο τελευταίος», είπε από την πλευρά της η μητέρα του 19χρονου.

Και συνέχισε ο πατέρας του Άλκη, λέγοντας ότι ήταν ένα τόσο αξιολάτρευτο παιδί και ότι αν μπορούσε να μιλήσει τώρα θα έστελνε αγάπη. «Ήταν ένα εξαίρετο παιδί και ήξερε να αγαπά τους πάντες», προσέθεσε.

Στο ερώτημα αν είχαν τον δράστη απέναντί τους τι θα του έλεγαν τόσο η μάνα όσο και ο πατέρας απάντησαν σχεδόν με μια φωνή "τίποτα, αυτή τη στιγμή τίποτα".

"Μου τηλεφώνησε να δει τι κάνω. Την επόμενη μέρα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μια βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…".

Όπως είπε η ίδια δεν έχει συναισθήματα αυτήν τη στιγμή. "Εύχομαι καμιά άλλη μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου. Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο".

Προσπαθεί πολύ κόσμος να επικοινωνήσει μαζί μας είναι αδύνατο να απαντήσω σε όλους, κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ