Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: O Άγιος Βαλεντίνος ήρθε μια εβδομάδα πριν: Γυμνοί μπροστά στο τζάκι (φωτό)

Ποζάρουν στο νέο τους σπίτι...

Full in love είναι η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το βροντοφωνάζει. Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι, ενώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. 

 

 

 

 

 

 

Η επιχειρηματίας και το μοντέλο - παρουσιαστής, μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media. Άλλωστε η Ιωάννα, έχει πάνω από 938 χιλιάδες κόσμο που την ακολουθεί. 

 

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ''Super Κατερίνα'', μίλησε πολλές φορές για την σχέση του με την όμορφη influencer και τόνισε πως είναι το στήριγμά της. 

Αυτή την φορά το ζευγάρι, θέλησε να ρίξει για άλλη μία φορά το Instagram. Όπως φαίνεται ο Άγιος Βαλεντίνος ήρθε νωρίς για αυτούς, αφού δημιούργησαν μία ρομαντική ατμόσφαιρα και πόζαραν γυμνοί μπροστά από ένα τζάκι. 

Μάλιστα η Ιωάννα στην ανάρτησή της στα social media έγραψε: '' Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Αγ.Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου… Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση & μια όμορφη ατμόσφαιρα''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ