Jennifer Lopez: Τα λέει και τα δείχνει όλα στο Rolling Stone - «με τον Ben έχουμε μεγαλώσει, είμαστε ίδιοι & διαφορετικοί» (φωτό & βίντεο)

Μίλησε για την πορεία της προς την κορυφή

Η Jennifer Lopez φιγουράρει στο εξώφυλλο ενός ακόμα κορυφαίου περιοδικού, του Rolling Stone, που την «φιλοξενεί» στο τεύχος Μαρτίου, που εστιάζει σε influencers και icons στον χώρο της μουσικής.

Η 52χρονη σταρ πόζαρε φορώντας ένα μαύρο σύνολο με αβυσαλλέο ντεκολτέ που θύμιζε ανδρικό σμόκιν ενώ την είδαμε παράλληλα με νέο κούρεμα, αφού είχε τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

Ακόμα την είδαμε να φορά μεταξύ άλλων ένα ανοιχτόχτωμο μπεζ jumpsuit συνδυασμένο με μια μπλε ζώνη και διάφανα mules, αλλά και ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος.

Στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού διαβάζουμε «παραβίασε όλους τους κανόνες για να φτάσει στην κορυφή», ενώ προστίθεται και το μότο της Jlo «f**k it».

Photo: Instagram - Photographer @chriseanrose

Photo: Instagram - Photographer @chriseanrose

Photo: Instagram - Photographer @chriseanrose

Photo: Instagram - Photographer @chriseanrose

«Είμαι αουτσάιντερ. Πάντα ένιωθα σαν να σκάρωνα από κάτω. Πάντα. Αυτό είναι μέρος του να είσαι από το Πουέρτο Ρίκο και από το Μπρονξ και να είσαι επίσης γυναίκα» λέει η ίδια για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

«Υπάρχει ένα κλαμπ στο οποίο δεν ήμουν μέρος. Και πάντα συμπεριφερόμουν σαν, "Είμαι καλά. Είμαι εντάξει". Αλλά πονάει να μην συμπεριλαμβάνεσαι. Δεν ξέρω αν θα γίνω ποτέ» 


Τι είπε για την αναζωπύρωση της σχέσης της με τον Ben Affleck

Ακόμα αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Ben Affleck λέγοντας ότι «δεν θέλω να πω πολλλά» και πως «είμαι πραγματικά χαρούμενη».

«Δεν θα το συζητήσω πολύ. Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι και είμαστε διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο (...) Έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματική αγάπη… ναι. Όπως είπα, μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό, τι δεν είναι αληθινό. Έτσι είναι απλά — το παιχνίδι έχει αλλάξει. Και πάλι, προσπαθώ να μην λέω πολλά ».

AΠΕ/ΑΝSA

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την Daily Mail η Jennifer Lopez ανέφερε ακόμα για την σχέση της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό και πώς το προστατεύουμε και πώς ζούμε τη ζωή μας — τι να μοιραστούμε, τι να μην μοιραστούμε — είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κερδίσαμε με τα χρόνια ».

«Είμαι entertainer λόγω της μαμάς μου»

Η Jlo αφιέρωσε επίσης χρόνο για να πιστώσει στην μητέρα της την τεράστια επιτυχία της. «Η μαμά μου ήταν εκείνη που με παρέσυρε στα μιούζικαλ και με μύησε σε όλα τα είδη μουσικής.

 

 

Είμαι entertainer λόγω της μαμάς μου. Αλλά μπορώ επίσης να επιβιώσω ότι επιβίωσα σε αυτήν την βιομηχανία επειδή η μαμά μου ήταν σκληρή. Δεν νομίζω ότι μπορούσε να καταλάβει για τι με ετοίμαζε, αλλά το έκανε».

Αυτό δεν είναι το πρώτο εξώφυλλο της Lopez στο Rolling Stone αφού είχε εμφανιστεί επίσης το 2001 φορώντας ένα μπικίνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ